2777
2789
عنوان

جاری خودشیرین

609 بازدید | 11 پست

جاریم خیلی پیش خانواده شوهرم چاپلوسی میکنه فکر میکنم میخواد منو از چشم بندازه. آخه من خیلی خجالتی ام و چاپلوسی و خودشیرینی بلد نیستم.....  دوستای گلم بهم بگید چیکار کنم

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات مهم نباشه. تو کار خودتو بکن و خود شیرینی هم نکن اینجوری راحتتری.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

وااا اون شخصیت خودش اینجوریه بذار به روش خودش ادامه بده جای تورو که تنگ نکرده توهم با احترام برخورد کن هرکسی شخصیت و جای خودشو داره

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

خودت باش عزیزم.هرکس حایگاه خودشو داره.خانواده شوعرتم حتما چاپلوسی هازو درک میکنن نگران نباش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

به زندگی عادیت ادامه بده .. احترامشون نگه دار وسلام کسی که شعور داشته باشه میفهمه و شما هم از چشمش نمیفتی... اگه ببخشید بیشعور باشه بهتر که از چشم ادم بیشعور بیفتی ... جاری خودشیرین اخرش جاش ته چاهه

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست