2777
2789
عنوان

بیماری زونا و بارداری

278 بازدید | 6 پست

سلام خانمها من هفته ۲۳ بارداری هستم.  اینجا کسی درباره زونا اطلاعات داره ؟ مادربزرگم زونا گرفتن من تا کی نباید برم پیششون ؟ دوران واگیرش چقدره ؟

و دیگه اینکه خاله ام بعد از مدتها اومده ایران و این چند روز پیش مادربزرگم بوده اون را هم ندیدم هنوز . خاله ام میتونه به تنهایی بیاد پیش من یا چون در مجاورت مادربزرگم بوده خطرناکه برام ؟

با تولد پسرم خداوند معجزه ای را برای یک عمر در برابرم قرار داد .

اطلاعی ندارم فقط ازپزشک سوال کنید سوالتونو توی قسمت کلینیک نینی سایت مطرح کنید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید بعد دیدن مادربزرگ بردی ولی خاله نمیدونم  فکر نکنم اشکال داشته باشه از دکتر بپرس

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

ابدا كساييو كه با مادر بزرگتون در ارتباطنو نبينيد چه برسه به خودشون.

چون خدايي نكرده باعث كور شدن جنين ميشه

والا واسه يه ماه گرفتگي اينقدر مراقبت ميكردن خانوما

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه