2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیان سوال دارم

1093 بازدید | 32 پست

سلام خانمای باردار کدومتون قبل پری درد سینه داشتین ولی بعد مشخص شد باردارید.درد سینه تون چه طوری بود.نوک سینه تون بود فقط یا همه ی سینه تون بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امروز 26 سیکلم هست .دوره هام 28 روزه است.چند روزیه درد سینه دارم .اول نوک سینه ام بود که خیلی درد داشت و حساس شده بود ولی کم کم تمام سینه ام درد گرفت.خواستم ببینم کدوم از شما هم این مدلی بودید .

من نوک سینم بیشتر از همه جاش درد میکنه قبلا که واسه پری بود کلش بیشتر از نوک سینه...روی سینه هام رگه های ابی هم بعد از عقب انداختن پری دیدم

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏

من هیچ وقت موقع پری درد سینه رو. نداشتم 

نمی دونم الان توهم زدم یا واقعا سینه  هام ی جور ایی سنگینه

انگار  قبلا سینه هام رو حس نمی. کردم  و. الان حس می کنم 

خیلی نمی دونم درد سینه موقع پری چ. طوریه 

چون حس نکردم 

ولی دوست دارم سینه هام درد کنه ک ی علامت حداقل دلخوش کننده داشته باشم 😢

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 
من مث درد پری بود هم نوک هم کلش درد داشت

دو روز پیش نزدیکای ظهر چنان درد زیر شکم گرفتم که فکر میکردم ممکنه هر آن پری بشم ولی بعد از دو سه ساعت خوب شد و دیگه هم اینجوری نشوم ولی درد سینه ام  رو دارم

پس مستونم امیدوار باشم؟؟؟؟

عزیزم اصلا به علائم توجه نکن..فقط به موعد پری توجه کن..تا وقتی پریود نشدی امیدوار باش..هر چی خیره پیش میاد

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
دو روز پیش نزدیکای ظهر چنان درد زیر شکم گرفتم که فکر میکردم ممکنه هر آن پری بشم ولی بعد از دو سه ساع ...

ببین سینه درد و شکم دردت اگه از علائم بارداری باشه یعنی هورمون های بارداری وارد خون و ادرارت شده بنا بر این الان باید بیبی چکت مثبت بشه..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
دو روز پیش نزدیکای ظهر چنان درد زیر شکم گرفتم که فکر میکردم ممکنه هر آن پری بشم ولی بعد از دو سه ساع ...

اگ ۱۱تا۱۴روز بعد نزدیکی بی بی بزنی معلوم میشه جانم ک باردارین یا ن

۹روز بعد نزدیکی با آز هم مشخص میشه

انشالله ک یه کجد بیاد تو دلتون❤😍