2821
2789
عنوان

تن تن همش گشنم میشه

600 بازدید | 18 پست

سه روز دیگه وقتمه علایم بارداری هیچی ندارم فقط خیلی تن تن گشنم میشه ماه دومه کلومیفن خوردم.بنظرتون چرا اینجوری شدم؟😐

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
منم گشنم میشد زیاد عمم ده روز قبل موعد گفت شکمو حامله ای

عه دارو مصرف کرده بودی؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سه ماهه عین جارو برقی شدم

هرچی می خورم باز دو دقیقه بعد دلم ضعف میره😂😂😂😂😂😂😂😂

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
منم سه ماهه عین جارو برقی شدم هرچی می خورم باز دو دقیقه بعد دلم ضعف میره😂😂😂😂😂😂😂😂

اخی عزیزم خدا نی نی ت رو حفظ کنه😍😍😍😍😍فقط مواظب وزنت باش

اخی عزیزم خدا نی نی ت رو حفظ کنه😍😍😍😍😍فقط مواظب وزنت باش

ممنونم عزیزم❤

انشاالله خدا همین ماه یه نی نی ناز و دوست داشتنی و سالم و صالح هم به شما بده عزیز دلم❤💋

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
ممنونم عزیزم❤ انشاالله خدا همین ماه یه نی نی ناز و دوست داشتنی و سالم و صالح هم به شما بده عزیز دلم ...

انشاالله مرسی از دعای قشنگت عزیزم🤗🤗🤗😍😍😍😍😍

منم همینطور بودم خیلی  ...

نه من هیچوقت اینجوری نبودم خودمم تعجب کردم از رفتارم😄😄😄😄ولی بازم نمیخوام خودمو الکی امیدوار کنم و بی بی منفی ببینم

به به نی نی . منم اون موقع اشتها نداشتم اژدها داشتم !!!!

اخی😍😍😍یعنی میگی امیدوار باشم؟؟انقد بی بی منفی دیدم امید ندارم 

عزیزم منم وقتی باردار شدم و خودم نمیدونستم به شدت اشتهام باز شده بود همش گشنه بودم خودمم ناراحت بودم که چرا اینجوری شدم آخه آزمایش بارداری داده بودم و منفی دراومده بود 

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
عزیزم منم وقتی باردار شدم و خودم نمیدونستم به شدت اشتهام باز شده بود همش گشنه بودم خودمم ناراحت بودم ...

عه ازمایش روز چندم تاخیرت داده بودی که منفی شده بود؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز