الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا همین قیمته انقدر قیمت کیک و گل و بادکنک زیاده که قشنگ اگر خوب و مرتب بچینه و اینا ۸۰تومن همیناست فقط دیگه هزینه رزرو میز و دیزاینرم ۳۰ یه چهل تومنیم سود خودشونه
ببین عزیزم وضعیت شمارو نمیدونم ولی من خودم تواین اوضاع بدمملکت که هزارتومنم هزارتومنه واقعا یه کیک متوسط میگیزم باکادو دوتا بادکنک وتزئینات مبخرم خونه تزئین میکنم بایه شام خوشمزه تموم شد چرا برم رستوران 150بدم واسه کیک دونفره پول گل وبادکنک بدم اونم بدون کادو وشام واگه شما ازنظد مالی مشکلی ندارین وخداکنه که نداشته باشین بکنین عیب نداره اگه مثل منین نه هزینه اضافه اس خوشبختی توقلب ادمهاس به اینکارها نیست طرف اگه براش مهم باشی با یه شاخه گل خوشحال میشه ابراز علاقه میکنه ولی اگه ته دلش راضی نباشه بهترین رستوران هم ببریش فایده نداره .
اخه من یه تایمی یه کافی شاپ نقلی داشتم 😓 با قیمتای همون موقع دارم میگم 😝😂 الان که فرستادم یهو یادم افتاد اخه خنگولک با قیمتای الانکه سه برابر میشع ببخشید من حواسم پرته