2777
2789

تو کشوری که ادماش همش به کار هم کار دارن فضولیه زندگیه همو میکنن تو زندگی هم سرک میکشن اههه دلمونو به چیه اینجا خوش کردیم اومم از وضع اقتصادیش نمیتونم برای خودم یه خونه داشته باشم بدون اینکه یه فضول بالا سر زندگیم وایساده باشه 

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

دوست من 

با نحوه رفتار  قاطعانه و محترمانه  خودتون

حریم زندگی تونو  مشخص کنید...☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من  با نحوه رفتار خودتون حریم زندگی تونو  مشخص کنید...

چجوری هرکاری میکنم نمیشه کم میرم کم میام همش تو خونه ی خودممم ولی بازم دست بردار نیستن

به ایرانم توهین نکن،،

کسی ریپلای نکنه ،،به نفع خودشه وگرنه جیغ میزنم😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه شما باید تو لاس وگاس دنیا میومدی اشتباه شده شما ببخشید 😟

دقیقا از ادمایی مثل شما دلم میخواد فرار کنم شما جات تو همین ایرانه خداروشکر 

خب میگه خونه تنهایی داشته باشی کی برای شما فضولی می کنه؟

این همه ادم خونه تنهایی دارن کی براشون فضولی کرده؟

زمانی مردم فضولی می کنند که اقا یا خانمی که خونه تنهایی گرفته دنبال فساد اخلاقیه.

چجوری هرکاری میکنم نمیشه کم میرم کم میام همش تو خونه ی خودممم ولی بازم دست بردار نیستن

معاشرت کنید

صمیمی نشید

اطلاعات ندید

بیشتر شنونده باشید

سوال نامرتبط میپرسن ؛ سکوت کنید / جاتونو عوض کنید /  بگید ؛ چطور مگه ؟  و .........

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم اینکہ دیگران سرک میکشن ب خودتون مربوطہ خیلی محترمانہ جواب بدہ ک ب شما ربطی ندارہ

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
عزیزم اینکہ دیگران سرک میکشن ب خودتون مربوطہ خیلی محترمانہ جواب بدہ ک ب شما ربطی ندارہ

تو خونم نشستم مادرشوهرم کلید میندازه میاد تو صدبار بهش گفتم دعوا کردیم میگه خونه ی پسرمه صدبار پسرش بهش میگه ولی بازم کاری که دوست داره میکنه میاد بچه امو بغل میکنه و میبره میخواستم از اینجا برم که یهو قیمت خونه سر به فلک کشید دلمو به چی خوش کنم اخه