2777
2789

دخترم ۷ماه و نیمشه ۲روزه تب میکنه بردمش دکتر میگه ویروسیه اخه خودم گرفته بودم دل پیچه و حالت تهوع

اما با استامینوفن هم پایین نمیاد

نگرانشم از اشتها افتاده بچم همش بیحاله چی کار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همون ویروسه باشه تا 5 روز ادامه داره .

حواست باشه تبش بالا نره . یکم ک داغ شد سریع سعی کن تبشو بیاری پایین . دسمال خیس کن با اب ولرم . شکم سینه و زیر بغلش بذار . خواهر زاده من همینجور شد .تبش رفت بالا و تشنج کرد .۹ ماهشه . و ی هفته تو بیمارستان بستری شد . جدی بگیرین تب رو خیلی خطرناکه .

در زندگیه من از مُحبت هیچ خاری گل نشد ...
بچه خیلی ضعیف میشه که دارو چی میخوره

من دخترم را سوزن دمیترون زدم.شربت دمیترون دادم.شیاف.و بروفن و قطره فایده نکرد دوروز بستریش کردم بعدش بچه داداشم گرفت بستری شد.الانم دختر داییم. دختر خواهر شوهرم بسترین

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
اخخخخخی علایمش چی بود

اول تب کردند و بعدش حالت تهوع و استفراغ و اسهال غذا هیچی نمیخوردند.بدنشون بی جون بود.اشک نمیریختند.موقع گریه خیلی نا اروم بودند.فقط اب میخاستند.تبشونم اصلا نمیمد پایین.

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
واااای خدا نکنه تشنج کنه

واقعا خدا برا هیچکس نیاره همچین چیزیرو . ما ک مردیمو زنده شدیم ‌.

خودت دم ب دقیقه تبشو بگیر  . رفت بالا سعی کن همینجور ک گفتم بیاریش پایین . اگه نشد حتما ببر بیمارستان .

در زندگیه من از مُحبت هیچ خاری گل نشد ...