niloofarane مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 913 عنوان زبان انگلیسی بلدا بیان 190 بازدید | 23 پست سلام میخام زبان انگلیسی در حد پیشرفته یادبگیرم زبان الانم خیلی خوب نیست اموزشگاهی سراغ دارین و رفتین که خوب باشه و هزینه ش هم زیاد گرون نباشه ؟ میتونین راهنماییم کنید راجع به هزینه ها و چقدر طول میکشه تا مسلط بشم ؟ خدایا شکرت.. 1397/05/16 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفیدبرررفی عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 1407 من فقط میتونم سفیرو پیشنهاد بدم خودم میرفتم راضی بودم دوباره هم میخوام برم لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش
donya70 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3775 من دوره ۸ ماهه میرم.عالیه استادش و دوره اش.من خیلی پیشرفت کردم . شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
مری_پاپینز عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 695 من چند سال آموزشگاه رفتمولی میتونم بگم که فیلم دیدن خیلی تاثیر بیشتری داره خیلی سخته عاشقش باشی اما نتونی بگی...
niloofarane مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 913 من فقط میتونم سفیرو پیشنهاد بدم خودم میرفتم راضی بودم دوباره هم میخوام برم ادرسش کجا هست ؟ هزینه ش چطوریه ؟الان شما مسلطی به زبان ؟ خدایا شکرت..
mamane_prince_iliya عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 73 منم دوس دارم یاد بگیرم ولی بچم کوچیکه نمیتونم کلاس برم...کتاب یا نرم افزاری که خوب باشه سراغ دارین بهم بگین😊
niloofarane مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 913 من دوره ۸ ماهه میرم.عالیه استادش و دوره اش.من خیلی پیشرفت کردم . میشه لطف کنین درمورد هزینه هم توضیح بدید؟ اینکه چقدر زمان میبره تا تسلط کامل ؟ خدایا شکرت..
سفیدبرررفی عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 1407 ادرسش کجا هست ؟ هزینه ش چطوریه ؟الان شما مسلطی به زبان ؟ در حد خودم و ترمایی که رفتم اره،من کرجم،شما کجایی؟ لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش
niloofarane مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 913 من چند سال آموزشگاه رفتم ولی میتونم بگم که فیلم دیدن خیلی تاثیر بیشتری داره خب الان که زیاد زبانم خوب نیست حداقل برم یکم راه بیفتم مراحل بعدی فیلم خوبه و تاثیر داره خدایا شکرت..
niloofarane مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 913 در حد خودم و ترمایی که رفتم اره،من کرجم،شما کجایی؟ تهرانم خدایا شکرت..
niloofarane مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 913 منم دوس دارم یاد بگیرم ولی بچم کوچیکه نمیتونم کلاس برم...کتاب یا نرم افزاری که خوب باشه سراغ دارین ب ... منم پسرم کوچیکه و کتاب هم گرفتم میگم اموزشگاهم برم خدایا شکرت..
کوارتز عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 14603 میشه لطف کنین درمورد هزینه هم توضیح بدید؟ اینکه چقدر زمان میبره تا &nb ... قدیمیها میگفتن : هر چقدر پول بدی، آش میخوری.در مورد تسلط بر زبان هم: هر چقدر بخونی، حرف میزنی.بیشتر بخونی زودتر حرف میزنی. کمتر، هیچ وقت ... و من به تو ایمان دارم...
niloofarane مدیر استارتر عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 913 دی وی دی اموزشی یادگیری انگلیسی اسان را بگیر واقعا عالیه اسم دی وی دی همینه انگلیسی آسان ؟ خدایا شکرت..