2777
2789
عنوان

برای چه عروسی هایی میرین ارایشگاه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 33 پست

من کلا دوتا عروسی رفتم ارایشگاه

عروسی پسرعموم و دخترداییم

اونم چون حسش بود رفتم  

ولی الان که ازدواج کردم

عروسی دخترعموی شوهرم درپیشه

اواین عروسیه

اونو حتما میرم چون اولیه

ولی بعدیارو شاید دیگه نرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل خودم بردار برادرزاده خواهرزاده فامیل اونم‌پسر خاله هاش دختر خاله هاش پسرعمو و دختر عمو شما هم حتما برید البته اگه خیلی واردید میتونیم‌فقط برا شنیون برید خودتون ارایش کنید اگه هزینش زیاده

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر

شما بودی اون سری پرسیدی  گفتی جاریام  میرن؟!  خب من خودم تو خونه درس میکنم خودمو دیگ عروسی  خیلی نزدیکو میرم ارایشگاه.  شماهم اگ بلدی خودت ارایش کن

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

من همه عروسیا میرم ارایشگاه

حتی عروسی پسر همسایمون 

ولی فقط واسه مو و مژه

میکاپ و ناخن خودم انجام میدم

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
اره بخدا..میری اونجا از اول تا اخر بهم دیگه زل میزنیم!!!!

من خودم که خانوادم بچه مذهبی بودن

دوست نداشتم ملت همو نگاه کنن

بابام که مخالف بزن و برقص بود

منم گفتم اگه اینطوریه فثط شام تو رستوران

نه مولودی دوست دارم نه تالار

خوشم نمیاد ۴ساعت زول بزنن همه تو صورت من

مذهبی هستیم ولی نه خیلی..تو عروسی هامون اهنگ هس ولی چون پدر بزرگ عروس دو سه ماه پیش فوت کرده اهنگ نم ...

اهان الهی اخه  من چند تا از دوستام مذهبین خیلی    عروسیاشون حالت ولیمه است گفتم شاید اونطوریه

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼