2777
2789

سلام مامانا اگه کسی فیلمبرداری داخل بیمارستان تجربه کرده بیاد بگه خوب بوده یا الکی و به دردنخوره

ممنون

من دیشب فهمیدم فیلمبرداری میکنن 🙄

دوس دالم 😁😁😁😁😁😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربشو نداشتم

ولی دختر خالم انگلیس زایمان کرد

جالب بود

حتی از حموم کردن نینیش تو بیمارستان هم فیلم گرفته بودن

به نظرم برای خودش که بعدا بزرگ میشه قطعا جالبه

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟

جریان فیلمبرداری چیه؟؟کی فیلمبرداری میکنه🤔🤔🤔🤔

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
منم دوس دارم ولی نمیدونم ارزششو داره پول بدی یانه

ب نظرم داره خیلی جالبه 😉😉😉

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

من بیمارستان خصوصی بودم فیلمبرداری و عکس قبلا حساب شده بود تو هزینه ها

از لحظه ورود تا سزارین و .... و روز بعد هم فیلمو عکس تو اتاق

خیلی عالیه یادگاریه دیگه تکرار نمیشه حتما بگیر

چون فیلمبردار مال خود بیمارستانه تا اتاق عمل و نوزاد همه راحت میره

❤❤❤❤❤❤❤

راسی نی نی تونم مبارک 😚😚😚😚😋😋😋ب دنیا اومد عکسشو بزار من ببینمش 😁😁😁😁😁😁