2777
2789
عنوان

دوستان نوجوان و خیلی جوان ازتون به عنوان یک مادر کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 39 پست
خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتی و برام نوشتی حتما نکته هایی که گفتی رو در نظر میگیرم یکیش برام جدید ...

خواهش میکنم عزیزم. امیدوارم بتونه کمکت کنه. میشه بپرسم کدومش برات جدید بود؟ 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم

احتمالا شما رو به عنوان یک مانع برای انجام یک کار خاصش میدونه. 

یا اینکه شما خیلی پیگیرش بودین و دور و برش بودین. 

منم وقتایی ک با مامانم زیاد تنها باشم اینجوری بدخلق میشم. حتی الان ک ازدواج کردم. 

وقتی دانشجوی خوابگاهب شدم و از مادرم دور شدم یکم اخلاقم بهتر شد. و الان پشیمونم از همه پرخاشگری هام. 

ولی بازم اگ زیاد با مامانم تنها بمونم دعوامون میشه چون کنجکاوی میکنه و هی سوال میپرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم. امیدوارم بتونه کمکت کنه. میشه بپرسم کدومش برات جدید بود؟ 

همون لباس عوض کردن

بقیه رو تیوری بلد بودم و داشتم روی خودم تو این زمینه ها کار میکردم

ولی مورد تعویض لباس رو تا حالا توجه نکرده بودم

این دیگه بستگی به خود شما داره باید از یک دوست صمیمی هم بهش نزدیکتر شید طوری که نتونه به کس دیگه ای ...

مشکل اصلی اینه که نمتونم بهش نزدیک بشم 

یعنی داره همش گارد میگیره

انگار نمیخواد یا نمیتونه با من دوست بشه

همون لباس عوض کردن بقیه رو تیوری بلد بودم و داشتم روی خودم تو این زمینه ها کار میکردم ولی مورد تعو ...

منم حس کردم این براتون جدید باشه. خیلی موضوع مهمیه. من خودم اصلی ترین مشکلم با مامانم این بود. بقیه برام قابل تحمل بود. از بابام خجالت میکشیدم. اصلا دوس نداشتم بدونه بزرگ شدم. مثلا به مامانم میگفتم نواربهداشتی لازم دارم. میرفت به بابام میگفت برای آیدا نواربهداشتی بخر. میمردم و زنده میشدم از خجالت 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم
مشکل اصلی اینه که نمتونم بهش نزدیک بشم  یعنی داره همش گارد میگیره انگار نمیخواد یا نمیتونه با ...

البته هر کسی یه خلق وخویی داره و بستگی به شرایطو و سن هم داره ولی اینو بدونین همه تشنه ی محبت ان با زبون خوش با چیزی که ارومش میکنه و میتونید دلش رو بدس بیارید 

به نظر من این عادیه یعنی راستش منم تو اون دوران زیاد از مامانم خوشم نمی یومد اما نه اینکه متنفر هم باشم ها نه خوشم نمی یومد یه خورده زیاد سر به سرم می گذاشت و دختر عمه ام رو تو سرم می زد با اینکه اون از من سرتر نیست طبق گفته دیگران ولی الان همه دنیامه مامانم، جونمو براش می دم😍😍 فکر کنم یه خورده صبر این مشکلو درست می کنه عزیزم صبوری کنین تا از این سن بگذره 😊

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
احتمالا شما رو به عنوان یک مانع برای انجام یک کار خاصش میدونه.  یا اینکه شما خیلی پیگیرش بودین ...

اره فکر میکنم این موضوع مهمی هست

دارم سعی میکنم ازش فاصله بگیرم تا خودش تشنه بشه بیاد طرفم

به نظر من این عادیه یعنی راستش منم تو اون دوران زیاد از مامانم خوشم نمی یومد اما نه اینکه متنفر هم ب ...

امیدوارم دختر منم یه روز به نتیجه شما برسه

دختر من هوا گرمه به من گیر میده

گرمش هست به من گیر میده

تو مدرسه بهش خوش نگذشته به من گیر میده

واقعا مادری صبوری زیادی می‌خواد 

خدا به همه امامان‌ها کمک کنه تا بهترین کارها رو برای بچه هاشون انجام بدن

امیدوارم دختر منم یه روز به نتیجه شما برسه دختر من هوا گرمه به من گیر میده گرمش هست به من گیر میده ...

امیدوارم دلخور نشین اما با توجه به پست اولتون شما خیلی مادر با ملاحظه و خوبی هستین اما فکر می کنم همین خوبی زیاد شما باعث شده توقع دخترتون خیلی زیاد بشه به نظر من، و گاهی اوقات این روش شاید زیاد هم خوب نباشه مثلا وقتی یه اتفاق تقصیر شما نیست مثل همین گرمای هوا لازمه که جدی باهاش برخورد و اعتراض کنین تا متوجه بشه ویه چیز دیگه اینکه این دریافت زیاد محبت ممکنه خدایی نکرده باعث مشکل تو زندگی مشترکش بشه. 

امیدوارم دلخور نشین اما با توجه به پست اولتون شما خیلی مادر با ملاحظه و خوبی هستین اما فکر می کنم هم ...

دوست عزیز خیلی ممنون که نظرتون رو گفتید

حرفتون تا حد زیادی درسته

همیشه سعی کردم از لحاظ روحی و فرهنگی بهترین ها رو براش فراهم کنم

ولی از لحاظ مسایل رفاهی و تجملی نسبت به سطح زندگیمون

متوسط باهاش برخورد کردم

اما گویا باید توجه از روش کمتر بشه

باز هم از وقتی که گذاشتی سپاسگزارم

دوست عزیز خیلی ممنون که نظرتون رو گفتید حرفتون تا حد زیادی درسته همیشه سعی کردم از لحاظ روحی و فره ...

خواهش می کنم عزیزم امیدوارم موفق باشید 😘😍

اعظم جان 

یه چیز بگم ۱۱ ساله خیلی زوده برای اینهمه سرکشی و طغیان من این سن عاشق مادرم بودم

ولی یه دختر خواهر دارم مو نمیزنه با دختر گلت رفتارای

حالا کار خواهرم اینه که خواهرم خیلیییییی لوسش کرده خیلی زیاد بی ادبی و پرخاشگر چون تنهاست همش در حال گیرر دادن به خواهرمه

خواهرم خودش نتوانسته دوست بشه با دخترش

یا درد و دل می‌کنه با دخترش،رتزهایای دوران نوجوانی خودشو که دوست پسر داشته به دخترش گفته من این چیزا رو می‌دونم که باعث طغیان دخترش شده شما هم روی رفتارات تمرکز کن ببین چی به چیه

من اکثرا دیدم بچه ۱۱  اونم دختر باید خیلیییییی رام باشه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت