2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم

451 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها چجوری میتونم با کسی دوست بشم کسی با من دوست نمیشه 😔😔😔😔نه همسایه نه فامیل خوش برخورد و خوش خنده هستم به کسی بی احترامی نمیکنم اما تنها هستم از بچگی دوستهای کمی داشتم شاید زیاد اجتماعی نیستم نمیدونم شماها چند تا دوست صمیمی دارید یا مثل من هستین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم هیچ دوستی ندارم.کلا اینطوری عادت کردم .تو مدرسه هم فقط یکی دو تا دوست صمیمی داشتم..تازه دانشگاه ک اصلا با کسی دوست نشدم دوست صمیمی منظورمه

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌

اونی که ازش خوشتون میاد رو نهار دعوت کن خونتون، اگه بچه دارید که چه بهتر به بهانه بچه، میتونی ازش بخوای باهات بیاد خرید تا کمک کنه برای انتخاب

اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار می‌زیستنم تمام آن عمر پریشان را..

نمیدونم چه حکمتیه کسی ازم خوشش نمیاد .همه فک میکنن ک مغرورم کسی نمیاد سمتم.ولی خجالتیم 🙁🙁🙁

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌

من اینقدر از دوستی های الکی ضربه خوردم که الان فقط یه دوست دارم و اونم خیلی قاطی نیستیم فقط صمیمی هستیم.دوست واقعی کمه الان همه برای منافعشون ارتباط برقرار می‌کنند.من دورم ازین دوستا زیاده که رفاقتمون کاری یا درسی