بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من از بند گناوه خریدم دونه ای 25 دو نفره تو شهر خودمون 54 بود همونا.پتو ژله ای میگن واسه من گل برجسته اس
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
من چابهار گرفتم اول ماه یک نفره 45 در صورتی که پنج ماه پیش دو نفره 30 گرفته بودم جنس خوبشو
البته خب اینجا منطقه آزاده نسبت به شهرستان ارزون تره
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
شاید پتو همون دو نفره خریدی یه جورش هست ژله ایه اما سنگینه اونایی که ما میگیم ژله ای مسافر تی ایه
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
نه خیلییییی سبکه ولی حالا نمیدونم الان خونه نیست که عکسشو بزارم
نمی دونم والا اینجا ایرانه همه چی امکان داره بشه .دیروزیه شلوار غواصی رفتم بخرم کفت 42 تومن نخریدم صبح رفتم بخرم همه جا شده بود 55 .56 گفتم بابا من دیروز قیمت کرذم 42 گفتن با دلار خرید میکنیم نمی صرفه قیمت قبل بدیم بخوایم جنس جدید بیاریم