2777
2789
عنوان

روش pgd و هزینه های ان

465 بازدید | 11 پست

سلام

کسی تجربه بارداری با روش pgd داره؟ چندتا سوال دارم ازش.

1. کجا برای این کار بهترینه؟

2.هزینه اش چقدر میشه؟ هم ازاد و هم با بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی؟

3.این روش چگونه است یعنی مراحلش چیه؟

4.برای شما بارداری موفقی بوده و بچه سالم بدنیا آوردید؟خودتون سالم و راحت بودید؟

5.داروهایی که استفاده میشه چیه و چقدر میشه؟

ازتون متشکر میشم اگه پاسخ بدی

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام بدونم کاش بیان جواب بدن...یه خانومی گفتمشهد20ملیون میخواد انجام بده

شماهم سقط داشتی عزیزم؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
شما واسه چی میخواید انجام بدید؟

بارداری اول بااینکه فامیل نبودیم باهمسرم بچه مشکل داشت مجبور ب سقط شدم.میگن این روش جنین سالم و انتقال میدن براهمین

شماهم سقط داشتی عزیزم؟

من وهمسرم هردو مینور هستیم واسه هربچه باید آز ژنتیک بدیم بعد این آزمایش رو از جفت جنین میگیرن قلب بچه من بعد از این آزمایش ایستاد امروز جواب آزمایش رو گرفتم بچم سالم بود وپسر...خدایا کشش ندارم میترسم بعدی هم اینجوری بشه

من وهمسرم هردو مینور هستیم واسه هربچه باید آز ژنتیک بدیم بعد این آزمایش رو از جفت جنین میگیرن قلب بچ ...

الهی عزیزم بچه سالم بوده.قسمت بوده عزیزم.منم کلا ذهنم درگیره

مشکل بچتون چی بود؟

نقص ستون فقرات داشت ک باعث میشد بیماری های دیگ هم ب وجود بیاد

الهی عزیزم بچه سالم بوده.قسمت بوده عزیزم.منم کلا ذهنم درگیره

تازه باهاش کنار اومده بودم دقیقا 16م ماه قبل اینجور شد باز امروز داغ دلم تازه شد....شما خودتون آزمایش ژنتیک دادید بعداز اینکه فهمیدید بچه مشکل داره؟یعنی بتون گفتن چند درصد احتمال داره بچه های بعدیتون مشکل داشته باشن؟

تازه باهاش کنار اومده بودم دقیقا 16م ماه قبل اینجور شد باز امروز داغ دلم تازه شد....شما خودتون آزمای ...

من ۱۸ماه پیش اینجور شد.ن ندادیم دکتر نگفت.چی هست ازمایش ژنتیک؟؟

من ۱۸ماه پیش اینجور شد.ن ندادیم دکتر نگفت.چی هست ازمایش ژنتیک؟؟

که ببینن دلیلش چی بوده؟امکان داره تو بچه های بعدی تکرار بشه؟چند درصد احتمال داره؟حتما پیش یه دکتر ژنتیک برو شاید انفاقی بوده وتو بچه های دیگت تکرار نشه دیگه نیازی به پی جی دی نیست