2777
2789
عنوان

میشه جواب بدین لطفا

181 بازدید | 42 پست

سلام😊 من کیست داشتم بعد سه دوره قرص ال دی کیست برطرف شد،رفتم سنو گف کیستت خوب شده ولی تنبلی تخمدان داری😒دکتر متفورمین،لتراکس،مدروکسی داده گف تا سه ماه بخور حامله نشی بیا آمپول بزن😳😔ب نظرتون حامله میشم؟امکانش هست بااینکه همین ماه قرص مصرف کردم حامله بشم؟کسی با این قرصا زودحامله شده؟امروز یازده سیکلمه کیت زدم منفی بود😔

خـدایا شکـرت❤ دلبندم بند بند دلت را به خـدایی بسپار که بیشتراز من هوایت دارد❤😊

من از این چیزا سر در نمیارم عزیزم ببخشید 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش روزانه و کاهش وزن اگر اضافه وزن داری بقیه شم بسپار به خدا

لاغرم دکتربهم گف بدنت هم ضعیفه باخوردن قرصا اذیت میشی،راست هم میگف میمیرم وزنده میشم از خدامیخوام این ماه حامله شم دیگه طاقت ندارم

خدا هر وقت صلاح بدونه بهت میده 

مگه دست دکتراست

منم کیست داشتم تنبلی تخمدان داشتم ولی حامله شدم

دکتر بهم گفت نازایی 

با وجود اینا حامله شدم و بدون مصرف قرص حامله شدم و سونو دادم بطور عجیب اوناهم آب شدن

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
متفورمین و اینا لازم نیست ، خوده قرصای ال دی اچ دی تخمدان را فعال میکنند و پریود را منظم 

من ال دی واسه کیستم خوردم 

خدا هر وقت صلاح بدونه بهت میده  مگه دست دکتراست منم کیست داشتم تنبلی تخمدان داشتم ولی حامله ش ...

معلومه خدا خیلی دوست داره

دارو لازم نیست ، بدتر هورمونا بدنت میریزه بهم ،چون قبلا ال دی مصرف کردی ،  یه مدت هیچی نخور تا ...

دکتر گف بخوره،اینقدر منتظربچم ک هرچی بدن بگن بخورحامله میشی من میخورم