2777
2789

دیروز رفتم سونوی بیست و هفت هفتگی بهم گفت دور شکمش یک هفته کوچیک تر از بقیه جاااشه توروخدا اگه اینجا کسی مثل من بوده بهم بگه از تجربش   لطفا من نگران بچمم

این نیز میگذرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقا مشکل تو رو نداشتم

ولی کلا یه هفته عقب تر بود جثه بچه نسبت به سن بارداری

ولی کلا با تجربه دیگران فهمیدم این یه هفته کوچیکتر و بزرگتر زیاد مهم نیست و اکثرش خطای سونوگرافی هست

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
اگه تا الان همه چی سالم بوده فقط سونو دیروز گفته احتمال اشتباه کردن

تا الان همه چیز خوبو نرمال بود دیروز به دکترم گفتم گفت یک هفته مورد نداره اما میترسم بیشتر بشه زایمان زودرسم کنن

این نیز میگذرد 

جواب سونو رو ببر دکتر خودت،باهاش حرف بزن و از نگرانیت بگو،شاید واقعا مشکلی نباشه،تا دوهفته تأخیر رشد مشکلی نیست،من بیست و نه هفته رفتم سونو،بهم گفت یه هفته از سنش کوچیکتره،اینقدر ب تغذیه اهمیت دادم و غذاهای مقوی خوردم ک وزنش نرمال شد،خیلی شیرموز میخوردم،فک کنم توی وزن گیری تأثیر داشت

۳۵هفتگی اومدم بغل مامانم،چون پسر عجولی هستم و دوس داشتم زودتر مامانمو ببینم😊
من دقیقا مشکل تو رو نداشتم ولی کلا یه هفته عقب تر بود جثه بچه نسبت به سن بارداری ولی کلا با تجربه ...

امیدوارم برا نینیم دعا کنین دیروز صورتشو تو مانیتور دیدم دلم براش کباب شد 

این نیز میگذرد 
جواب سونو رو ببر دکتر خودت،باهاش حرف بزن و از نگرانیت بگو،شاید واقعا مشکلی نباشه،تا دوهفته تأخیر رشد ...

واسه سه هفته دیگه سونو نوشته تا وزنش دوباره چک بشه الان یک کیلوه دور شکمش نسبت به جاهای دیگش یک هفته کوچیک تره

این نیز میگذرد 
واسه سه هفته دیگه سونو نوشته تا وزنش دوباره چک بشه الان یک کیلوه دور شکمش نسبت به جاهای دیگش یک هفته ...

گردو و بادام و کنجد و عسل و موز و شیر رو هر روز،میکس کن و بخور،روزانه دو لیوان یا بیشتر،مطمئنم وزن میگیره

گردو و بادام و کنجد و عسل و موز و شیر رو هر روز،میکس کن و بخور،روزانه دو لیوان یا بیشتر،مطمئنم وزن م ...

خیلی ممنونم عزیزم ایشالاه خدا به بچت تن سالم بده 

این نیز میگذرد 
خیلی ممنونم عزیزم ایشالاه خدا به بچت تن سالم بده 

انشالله ک نی نی تو هم مشکلی نداشته باشه،هلو هم بخور واسه وزن گیری،میوه های خشک هم بخور