2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

144 بازدید | 15 پست

سلام من منتظر شروع درد زایمان هستم سونوگرافی آخرم نشون داده هفته ی چهلمم ولی به حساب سونوگرافی ان تی و روز تخمک گذاری ۳۸هفته و ۵ روزم شاید وزن بچم زیاده اینطوری نشون داده دیشب یه درد بدی تو خواب گرفتم فکرکردم شروع دردمه ولی تکرار نشد خانومایی که تجربه دارن بگن یعنی نزدیکه زایمانه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نزدیکی بدون جلوگیری داشته باش و پله زیاد برو و پیاده روی کن..مثل گربه تو خونه چارچنگولی راه برو تا سر بچه تو لگن فیکس بشه و دهانه رحم نرم بشه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
درد زایمان نیست چون اگر بود باید ادامه دار بود وهی زمانش کم وکم تر میشد ولی گوش به زنگ باش

میدونم درد زایمان نیست ولی میترسم وزن بچه زیاد بشه بگن سزارین واسه همین دلشوره دارم میخوام بدونم ممکنه یکی دو روز دیگه زمان زایمان باشه؟

میدونم درد زایمان نیست ولی میترسم وزن بچه زیاد بشه بگن سزارین واسه همین دلشوره دارم میخوام بدونم ممک ...

نمیشه نظر داد  عزیزم بستگی به دهانه رحم داراه که چقدر بازبشه در روزهای آتی فقط دکترت میتونه کمک کنه

منم دردم نصف شب شروع شدساعت۲اینجوریادلپیچه وکمردردولی کم بودهی میرفتم دستشویی بعدش بزورتاخوابیدم وصبح دردا بافاصله میومدومیرفت مث دردپریودالبته وتاشب ادامه داشت شب ساعت نه به بعدبیشترشدازصبح فهمیدم دردزایمانه وتادوازده بیشترشدبازبعدترشح خونی ازم اومدورفتمـ بیمارستان گفتن دوسانت بازی وبایدراه بری ولی خیلی دردداشتم انگارچندسانت بودنه دوسانت  وساعت چهارزایمان کردم😍

منم دردم نصف شب شروع شدساعت۲اینجوریادلپیچه وکمردردولی کم بودهی میرفتم دستشویی بعدش بزورتاخوابیدم وصب ...

شما هفته چندم رفتین واسه معاینه لگن

همه رویاهات به حقیقت میپیونده صبـــر داشته باش