2777
2789

زود عصبانی میشم وتو فکرم که چیزی میاد بعد دراون لحظه شوهرم یه چیزی میگه من انگار بالحن نادرستی جواب میدم البته خودم متوجه نیستم که بنده خدا میگه چرا میزنی تو ذوقم

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

بازم خوبي كه 

مدال بي اخلاقارو بايد بدن به من نه اعصاب ندارم نه اخلاق 😞 

ولي سعي كن رو خودت مسلط بشي و با خودت بگي نبايد همسرمو ناراحت كنم و اونموقع سكوت كني

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتاییکه تنهام به جز به جز انتقاداش فکر میکنم وخودمو شماتت میکنم وتصمیم میگیرم دیگه رفتار معقولی داشته باشم چون ایشون برعکس من خیلی رفتارهاشون سنجیدس ... ولی وقتی به عمل کردن میاد باز به همون مدل درمیام درضمن مشکلات خیلی خیلی زیادی دارم الان ولی قبلش هم فک کنم پرخاش داشتم ولی نه در حد اعتراض همسرم  فقط خودم وقتی به کارام فکر میکردم و از خودم انتقاد میکردم وتصمیم میگرفتم که ارام تر رفتار کنم

بازم خوبي كه  مدال بي اخلاقارو بايد بدن به من نه اعصاب ندارم نه اخلاق 😞  ولي سعي كن رو ...

همون لحظات انگار دست خودم نیس ومتوجه نمیشم اگه بشم دیگه اوکی میکم

وااای منم بخدا دیگه روانی شدم میخوام برم روانشناس😢

فکر عالی کردین ولی من فرصت ندارم و اینکه بنظرتون حتما برم روان شناس؟

منم دیشب میخواستم بخاطر این رفتار جدیدم بشینم یکم غصه بخورم گریه کنم .یادم رفته .الان با این تاپیک ی ...

واقعا همه توشرایط خاصی از تاریخ هستیم

فکر عالی کردین ولی من فرصت ندارم و اینکه بنظرتون حتما برم روان شناس؟

عزیزم اره من که دیگه هم خودم خسته شدم هم خانواده واقعا عین افسرده ها شدم حتما میرم..شماهم تونستی حتما برو میگن خیلی خوبه کاش منم خوب شم

الهی گاهی نگاهی😊☺
وااای منم بخدا دیگه روانی شدم میخوام برم روانشناس😢

اره برو منم ميرم نريم افسردگي ميگيريم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
   واقعا همه توشرایط خاصی از تاریخ هستیم

😂😂😂آره 

منم خیلی پرخاشگر شدم و بعدش پشیمون میشم شدید ولی راهی ندارم....نیاز به درک دارم ولی کسی نمیدونه بخاطر چی باید درکم کنه

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزیزم اره من که دیگه هم خودم خسته شدم هم خانواده واقعا عین افسرده ها شدم حتما میرم..شماهم تونستی حتم ...

حتما حالتون خوب میشه هیچ شکی نداشته باشین

😂😂😂آره  منم خیلی پرخاشگر شدم و بعدش پشیمون میشم شدید ولی راهی ندارم....نیاز به درک دارم ولی ...

ای جااان میدونم واقعا شرایط سختیه

همون لحظات انگار دست خودم نیس ومتوجه نمیشم اگه بشم دیگه اوکی میکم

همون ديگه بايد تو اون لحظات سكوت كني 

سعي كن هيچي نگي نه خوب نه بد دستو بزار جلو دهنت يهو يادت مياد