بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منظورم توهين نبود آخه واقعا اين سوْال از يك خانم حتي مجالتي بعيد بود جانم آخه توقع داري بقيه چطوري ر ...
نه عزیزم خوب آدما باهم فرق دارن منم مثل این خانم بودم اوایل واقعا میترسیدم و نمیتونستم استفاده کنم مینداختم دور بعد دکتردعوام کرد و گفت حتما باید استفاده کنم واقعا برام سخت بود و میترسیدم بنظرم هزاربرابر وحشتناکتر از دخول بود
من کلا از معاینه کردن میترسم اپلیکاتور هم خیلی میترسیدم دخول هم اوایل ازدواجم خیلی بسختی چون واقعا دراین موارد ترسو هستم بعد زایمانم هم تا پنج ماه اجازه ندادم به همسرم الان هم معذرت میخوام از پوزیشن های مختلف وحشت دارم و نمیتونم
من کلا از معاینه کردن میترسم اپلیکاتور هم خیلی میترسیدم دخول هم اوایل ازدواجم خیلی بسختی چون واقعا د ...
منم همينجورم. الان سه ساله ازدواج كردم موقع دخول استرس دارم و اولش به سختي انجام ميشه
اين اپليكاتور هم كه جسم خارجيه انگار سكته دارم ميكنم
هفته پيشم تست پاپ اسمير دادم يه ابروريزي اي شد كه نگو از جام كه بلند شدم سرگيجه و تهوع داشتم و تپش قلب شديد گرفته بودم و سر تا پام عرق بود. يه وضع وحشتناكي بود