2777
2789
عنوان

تو رو خدا كمكككك. اپليكاتور

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 25 پست
سوال لوسی بود اگ زنی و متاهل 

شما منو نميشناسين كه من بخوام براتون لوس بازي دربيارم كه 

خب حتما مشكل دارم كه تاپيك زدم

خواستم ببينم راه حلش چيه

مشكلم رو هم گفتم. من دو ماه بعد ازدواجمم واژينيسم بودم 

ترس از دخول داشتم 

حالا اينكه كسي از چيزي ميترسه و كاري رو نميتونه انجام بده از نظر شما لوس بازيه رو نميدونم 

خدايا مرسي ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم وقتي تاپيك ميزنه و انقدر وقت ميذاره واسه تايپ و اين چيزا لابد مسئله براش مهمه. 

خيلي چيزا هم شايد واسه شماها ترسناك و سخت باشه كه واسه من نيست دليل نميشه انقدر هي بگيم لوسي و خي سخت نيست و اين چه سواليه و ...

يا راهنمايي كنيد يا بيشتر ادما رو ناراحت نكنيد لطفا 

بيايد يه كم با هم جنساي خودمون حداقل مهربون باشيم 

خدايا مرسي ❤️
اپلیکاتور که ترسناکتر از دخول نیست که🤣

چون جسم خارجيه واسه من ترسناكتره خب. 

و اينكه شرايط رابطه جنسي كلا فرق داره 

من خواستم ببينم اگر كسي مثل من بوده راهكار بده چون هم بايد اين كوفتي رو مصرف كنم هم نميتونم 

خدايا مرسي ❤️
نه به خدا خانمم  من اوايل ازدواجمم دو ماه دختر بودم ترس از دخول داشتم  الانم باز با معاي ...

منظورم توهين نبود آخه واقعا اين سوْال از يك خانم حتي مجالتي بعيد بود جانم آخه توقع داري بقيه چطوري راهنماييت كنن من كه چيزي به ذهنك نميرسه

منظورم توهين نبود آخه واقعا اين سوْال از يك خانم حتي مجالتي بعيد بود جانم آخه توقع داري بقيه چطوري ر ...

نه عزیزم خوب آدما باهم فرق دارن منم مثل این خانم بودم اوایل واقعا میترسیدم و نمیتونستم استفاده کنم مینداختم دور بعد دکتردعوام کرد و گفت حتما باید استفاده کنم واقعا برام سخت بود و میترسیدم بنظرم هزاربرابر وحشتناکتر از دخول بود

من کلا از معاینه کردن میترسم اپلیکاتور هم خیلی میترسیدم دخول هم اوایل ازدواجم خیلی بسختی چون واقعا دراین موارد ترسو هستم بعد زایمانم هم تا پنج ماه اجازه ندادم به همسرم  الان هم معذرت میخوام از پوزیشن های مختلف وحشت دارم و نمیتونم

من کلا از معاینه کردن میترسم اپلیکاتور هم خیلی میترسیدم دخول هم اوایل ازدواجم خیلی بسختی چون واقعا د ...

منم همينجورم. الان سه ساله ازدواج كردم موقع دخول استرس دارم و اولش به سختي انجام ميشه

اين اپليكاتور هم كه جسم خارجيه انگار سكته دارم ميكنم

هفته پيشم تست پاپ اسمير دادم يه ابروريزي اي شد كه نگو از جام كه بلند شدم سرگيجه و تهوع داشتم و تپش قلب شديد گرفته بودم و سر تا پام عرق بود.  يه وضع وحشتناكي بود 

خدايا مرسي ❤️
منم همينجورم. الان سه ساله ازدواج كردم موقع دخول استرس دارم و اولش به سختي انجام ميشه اين اپليكاتور ...

اره واقعا بیشترشم جنبه روانی داره که میترسیم وگرنه چیز سختی نیست که بقیه خانما به راحتی انجام میدن

شما قبل اپلیکاتور انگشت خودتت رو ژلی کن و داخل کن اینطوری امادگی میگیری راحتتر میشه برای منکه این روش جواب داد