2777
2789
عنوان

ترشحات پنیری چطوری خوب کنم توخونه

50748 بازدید | 61 پست

سلام خانوما من دوروزه که ترشحاتم پنیری شده😷😷😷یکمم خارش دارم ولی توی اقدامم پنجشنبه هم امپول اچ‌سی جی زدم دکترم بهم دارو نداد میگه چون توی اقدامی نمیتونم بهت دارویی بدم فقط گفت پماد ان ان رو به بیرون واژنت بزن تا خارشش کم بشه.شما راهی بلدنیستین توخونه اجام بدم این ترشحات ازبین بره و خطرناکم نباشه اگه حامله بودم.بخدا کلافه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورتون میشه از وقتی اینجا شنیدم ترشحات پنیری لب به پنیر نزدم 😕

منم ازوقتی اینو شنیدم پنیرنمبخورم الان شش ماه.اونماهم که حامله سدم شب تخمک گذاریم اینجوری سده بودم بعد اون پنیر نخوردم دیگه

تو مخلوط اب سرکه بشین

فقط تو اقدامی احتمال دختر شدن بچتو زیاد بکنه شاید

خیلی خوب جواب میده برا ترشحات.

اگر  دوست نداری احتمال دختر شدنت زیاد بشه،تو محلول آب و جوش شیرین بشین،شاید جواب داذ

جوش شیرین احتمال پسر شدنو بیشتر میکنه فکر کنم

اینا بی ضررن

اخه به دکترم زنگ‌زدم گفتم‌گفت نمیتونم هیچ دارویی بهت بدم چون توی اقدامی.اصلا بهم‌نگفت بیا بهت دارویی ...

دکترتو عوض کن 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
تو مخلوط اب سرکه بشین فقط تو اقدامی احتمال دختر شدن بچتو زیاد بکنه شاید خیلی خوب جواب میده برا ترش ...

مرسی عزیز دلم.جنسیت بچه زیاد برام‌مهم‌نیست فقط دلم میخاد زودی بیاد چون شش ماه قبل یه سقط داشتم

دکترتو عوض کن 

چه فرقی میکنه دکترمو عوض کنم اگه دارو بده بخورم اگه حامله باشم‌تاثبر مبذاره دیگه این دکترمم گفت چون توی اقدامی و امکان داره حامله باشی نمیتونم هیچ دارویی بهت بدم.فقط یه پماد که بیرون بدنمو بزنم

عنبر نسا،سرکه،جوش شیرین،نوره...

همه این درمان خونگی ها با کلی خوراکیه توصیه شده طب سنتی اسلامی هست،

بعد شماها با یذره خارش و.ترشح سریع میرین دکتر بهتون صد جور شیاف و قرصو پماد بده خودتونو داغون میکنین بخدا

بایذره خارش و ترشح نرین این سمومو وارد بدن نکنین توروخدا،

تو خونه اینکارارو بکنین اکثرا خ.ب میشه

عنبر نسا،سرکه،جوش شیرین،نوره... همه این درمان خونگی ها با کلی خوراکیه توصیه شده طب سنتی اسلامی هست، ...

من پنجشنبه عنبرنسارا دود کروم ازشنبهخارش و ازدیروز ترشحات پنیری شد ممکنه بخاطر عنبرنسا باسه