2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سودابه گوهر دوست یه ماماست که خیلی ماما خوبیه که حالادکتر زنان زده مطبشم تو شهره چغادک هست

اسمتون چیه شما؟

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
شما رفتین پیشش؟

سلام ببخشید منم مریض گوهر دوست هستم شما میدونین امروز مطبش تو چغادک باز بود یا نه اگه باز نیست میشه ادرس مطب بوشهرشو بدین ممنون میشم

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون
سلام منم هفته قبل میخواستم برم ولی نبود.گفتن تا یک ماه نیست مرخصیه.

شما هم مریض این دکتر هستین میشه درخواست دوستیمو قبول کنی تا باهم درارتباط باشیم

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون