2777
2789
عنوان

خسته شدم از خودم😔

542 بازدید | 81 پست

سلام دوستای گلم شبتون بخیر مهربونا

تاحالا شده همش افکار منفی کنید؟همش ب اینده فک کنید و حرص بخورید و درگیر باشید؟بخدا از شدت فکرمنفی و درگیری سرم داره میترکه نمیدونم باید چکنم تا یکمی بهتر بشم😞

همش فک میکنم اگ نشه اگ اینجوری شه اگ ...

میشه ی راه حل بدید کمتر درگیر این افکار منفی بشم؟اصن ی راهی ک انقدددد فک نکنم؟

شاید بعضیاتون بگیدخودتو مشغول کن و اینا اما بخدا همش تو روز مشغولم اما فکر و خیال امانمو بریده😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن تو زمان حال زندگی کنی مثلا اگه داری غذا میخوری فقط به همون فکر کن و ازش لذت ببر در لحظه.. یا اگه فیلم میبینی چیزی میخونی یا کاری میکنی فقط به همون فکر کن آیندتم بسپار ب خدا و قدرتش

سعی کن شاغل باشی  و کلاس مخلف بری

صبا میرم باشگا عصرا ارایشگا کلاس دارم 

یجوریم همش ذهنم درگیره مثلا هرکسی فکر الانشه ک چیکار کنه و چیکار نکنه اما من فکر اینم دو یا س سال دیگ همچین اتفاقی میوفته ب اون چیزی ک مخام میرسم؟نمیرسم؟چی میشم؟بد میشه خوب میشه 😞

سعی کن تو زمان حال زندگی کنی مثلا اگه داری غذا میخوری فقط به همون فکر کن و ازش لذت ببر در لحظه.. یا ...

مرسی عزیزم اره دقیقا ارزوم شده ک تو زمان حال زندگی کنم ن تو آینده

صبا میرم باشگا عصرا ارایشگا کلاس دارم  یجوریم همش ذهنم درگیره مثلا هرکسی فکر الانشه ک چیکار کن ...

منم اینجور بودم خیلیییی حتی ساعتها میشستم گریه میکردم برای اینده مبهمم  از وقتی همسرم وارد زندگیم شد انرژی مثبت بهم داد الان ی ذره بهترم 

سعی کن با یه دوست مثبت نگر بگردی یکی ک همش بهت انرژی بده  

عزیزم من نوجوونم و اینجوری شدم 

الان قرص خواب اور میخورم و میدونم اشتباهه 

خیلی ناراحتم از انکه میبینم بقیه لذت میبرن از همه چی ولی من ن 

بین من و خدا هیچ مشکلی وجود ندارد که نتوانیم باهم حل کنیم (: