2777
2789
عنوان

بی پدری خیلی سخته اونم وقتی باشه ولی پیشت نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 77 پست
پدرمن 13 ساله فوت کرده ولی هنوز جای خالیشو احساس میکنم همین پدرم چهل و سه سالش بود فوت کرد من اونموق ...

از اه يتيم نميترسه😣

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
الهههی! خیلی سخته برا شما ک وابستش بودین! سراغتو نمیگیره؟

از بقیه بعضی موقع 

ما بعد از اون باهاش قهر کزدیم اونم کلا رفته

زنه کلا کشوندتش پیش خودش

۴ساله 

خدایا فقط عاقبت به خیری پسرم ازت میخوام...امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته اگه پدر من بود انقدر حرف های سنکین از شوهرم میشنیدم ساکت نمیشستم چون میدونم تکیه کاهی ندا ...

من شوهرم خیلی خوبه 

خیلی هوامو داره اما جای خالی بابامو زیاد حس میکنم

هممون داغون شدیم 

یه جورایی باهامون برخورد میکنه انگار ترحم کرده ب مامانم اومده گرفتتش و مارو هم از خونه باباش آورده. عین بچه ناتنی برخورد میکنه باهامون. نگاش ک میکنم و باهام حرف میزنه بیشتر متنفر میشم ازش 

پدرمن 13 ساله فوت کرده ولی هنوز جای خالیشو احساس میکنم همین پدرم چهل و سه سالش بود فوت کرد من اونموق ...

آخی قشنگ میفهمم چی میگی

چون منم بهم زیااد گفتن

تازه تو خوبه پدرت فوت کرده

من پدرم رهام کرده

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
من بیست و یک سالمه  نه پدر دارم نه مادر

منم مادر ندارم

ولی ی پدر خونده ومادر خونده دارم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
منم15سال شد و پدر ندارم فوت شده وهنوز با گذشت اینهمه سال داغ رو دلم هست  امسال اولین سالی بود ...

خدا بیامرزتش عزیزم

خدا بهتون صبر بده

شرایط من خیلی سختتره که بابام هست ولی پیشم نیس

بابایی که همه جوره پشت دخترش بود الان نمیدونه خونه دخترش کجاس😭😭😭😭😭😭

چرا؟

یه ادم بی اخلاق بی منطق معتاد

یه قرونم خرج ما نکرده فقط دنبال عیاشیه هرجام میشینه پامیشه میگه من این بچه ها به اینجا رسوندم درصورتی مادرم خرج مارو داده حالا مامانم شدید مریضه این ادم نفهم فقط عذابش میده میگه هر چی پول داری بده من

خیلی چیزای دیگه بخوام بنویسم طوماره

کاش اینم مثل پدر استارتر میرفت پشت سرشم نگا نمیکرد

خدا پدرتون رو بیامرزه پدر منم ۱۷سال پیش فوت کرد  منم همسرم تو دعوا ها بهم می گفت اگه لیاقت داشتی خدا بابات رو تو جوانیش ازت نمی گرفت انقدر دلم رو شکست و انقدر حرفش حقیرانه و پوچ بود که حتی در شان خودم ندیدم جوابش رو بدم سپردم به خدا وقتی پدرش فوت کرد به پام افتاد و معذرت خواهی کرد الان می گه تاوان دل شکستن تو رو دادم .شماهم مطمئن باش سکوت کنی خدا به جات حرف می زنه چون مرگ وزندگی دست خداست