2777
2789
عنوان

بی پدری خیلی سخته اونم وقتی باشه ولی پیشت نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 77 پست
از بچگی کلا مهرو محبتی بهمون نداشت! درک نمیکنم خیلی وقتا کسایی ک از پدرو دوست داشتنش میگن.

من مادر خوبی برا پسرم نبودم

چون محبت کردن بلد نیستم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
یه زن با اختلاف سنی ۲۳ سال وارد زندگیمون شد و ما رو ازش برید

عزیزم....به خدابسپار

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد غصه نخور پدر من جلو رومه همش ولی ایینه دقه اینقد که هممون رو عذاب میده

چرا؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
یه زن با اختلاف سنی ۲۳ سال وارد زندگیمون شد و ما رو ازش برید

چ بد

پدرت پول داره؟

پدرمن 13 ساله فوت کرده ولی هنوز جای خالیشو احساس میکنم همین پدرم چهل و سه سالش بود فوت کرد من اونموقع مجرد بودم همین نداشتن پدر باعث میشه خونواده شوهرسواستفاده کنن همین چند روز پیش خواهر شوهرم فحش داد گفت بی بته خیلی دلگیر شدم چرا بخاطر بی پدری همه میزنن توسرم

بچه ها من خیلی بابایی بودم بابام عاشق ما بود خیلی دوسمون داشت زیون زد خاص و عام بود  چقد جای خ ...

پیشتون نمیاد؟

واقعا سخته اگه پدر من بود انقدر حرف های سنکین از شوهرم میشنیدم ساکت نمیشستم چون میدونم تکیه کاهی ندارم که دردامو بهش بکم ، مادر هست ولی احساسیه نمیشه هر حرفیو بهش زد 😢

اره  وکیله موکلش بود

نمیدونم بعضی مردا دنبال چی میگردن!؟

چی داره زنه غریبه ک زن اواشون نداره!

منم15سال شد و پدر ندارم فوت شده وهنوز با گذشت اینهمه سال داغ رو دلم هست

امسال اولین سالی بود که سالگردش نبودم تا برم سرخاکش یک دل سیر گریه کنم

همیشه جای خالیش حس میکنم همیشه دلم تنگ میشه واسش همیشه دلتنگشم نمیدونم چ کنم از این جدایی

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش