2777
2789

دخترم شش سالشه امسال میره کلاس اول...این حدودا یک ماه و نیم قبل که رفته بودیم خونه عموش دختر عموش که الان کلاس پنجمه تو اتاق که بودن باهاش دکتر بازی کرده...اینو بگم که دختر عموش فوق العاده دختر مذهبی و با ادبی بوده که من خیلی بهش اعتماد داشتم..اصلااااا فکر نمیکردم تو این وادی ها باشه....منم یه مدت میدیدم که دخترم گاهی خیس میکنه...اولا نگران شدم گفتم نکنه بی اختیاری داره...حتی دکتر بردمش...ولی بعد خودش گفت که جریان از این قراره که فلانی منو تو اتاق باهام بازی کرده...در حدی که این دسشوییش گرفته و رفته دسشویی...بعدش خودش که دستکاری میکنه بی اختیار دسشوییش میریزه...چند باره الان اتفاق میفته...لطفا کمکم کنید که باید چیکار کنم که سمت این قضیه نره...من از وقتی فهمیدم تمام سعیم اینه که تنهاش نذارم...ولی خب وقتایی که دسشویی میره چیکار کنم...میخوام کلا سمت این قضیه نره...به نظرتون راه حلش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم حساسيت به خرج نده برعكس ميشه 

بهش گير نده و نشون نده كه اين كارش روي اعصابته 

سرگرمش كن ،شب قبل از اينكه بخوابه نذارش توي تختش 

خونه تنها نذارش 

حتما هميشه شورت و شلوار پاش كن .

درضمن اين دكتر بازي دليل بي ادبي اون دختر ام نبوده

خیلی سریع ببرش روانشناسه کودک الان سنش حساسه از الان رو به خودارضایی نره و حتما به اون دختر تو تنهایی تذکر بده که بدونه دیگه نزدیکش نشه

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

سلام عزیز دلم ...به این حالت می گن لذت خشک .....با خود ارضایی اشتباه نگیر ....ولی حتما باید کنترل بشه ....در بچه ها خطرناک نیست وطبیعیه .....برو بهزیستی ...مشاور مخصوص کودکان داره که بسیار خبره اند و یا آموزش وپرورش منطقه که چون با این مسئله زیاد سروکار دارند بهترین مشاوره رو بهتون می دن .....ولازم نیست بری خصوصی که فقط پول می گیرند و راهنمایی های کلیشه ای می کنند موفق باشی 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

اينم بگم كه بچه ي شما الان فقط از روي كنجكاوي اين كارو ميكنه و لذتي نميبره 

فكر نكن كه بچت مريض شده و از راه به در شده 

اگه بهش رسيدگي كني براي هميشه فراموش ميكنه 

هيچ دكتري ام لازم نيست 

اگر خيلي ادامه داد بهش بگو بچه هايي كه اين كارو كنن يه ميكروب ميره توي بدنشون و مريض ميشن . 

(فقط در عجب اون دوستيم كه ميگه "متاسفم") 😕

عزیزم بهش تجاوز شده 

نه گلم تجاوز نيست اين ! 

تجاوز وقتيه كه يكي از طرفين از اين كار لذت ببره .اون بچه كلاس پنجمي لذتي نبرده .اين كارو از روي كنجكاوي كردن . 

خودتو اذيت نكن 

فقط خوب دقت كن ببين تاثير روحي گذاشته روي دخترت؟

مامانا به برنامه رازها ونیازها ی دکترهلاکویی گوش بدید توی یوتیوب هست ببینید بچه وقتی توی کودکیش چنین تجربه ای داشته چه تاثیری توی آیندش گذاشته همیشه هم قرارنیست متجاوز یک بزرگسال باشه مگه کسی که به اون دختر افغانیه ستایش تجاوزکرد یک پسربچه نبوده

لطفا اطلاعاتتون روبالاببرید

حتی یک نفربادکترهلاکویی صحبت میکردمیگفت توی گودکیش خاله اش مجبورش میکرده واژنش رو لیس بزنه این موارد زیاده

یکی دقیقا کلمه دکتربازی رو گفت