2777
2789
عنوان

سلام راهنمایی ابجی گلی ها

84 بازدید | 16 پست

سلام من یک پسر یکونیم ساله دارم جمعه فهمیدم باردارم چون رابطم باشوهرم یکم شکر ابه مجبور شدیم یکارایی بکنیم که سقط شه فک کنم 4هفته باشه یا کمتر.زعفرون و زیره و زرشک و ...خیلی چیزا خوردم چون نخواستم با دوتا بچه یه روزی خدایی نکرده جداشیم.امروز رفتم دکتر گف سونو بده ببین زندس یا نه و اینکه هنوز خونریزی نکردم دردم ندارم.گف ناقص یاسالم بودنشم توی سونوی ntمشخص میشه بچه ها کمکم کنید عقلم به جایی قد نمیده دارم دیوونه میشم.بخدا دوست نداشتم این شرایط پیش بیاد اما خب دوس ندارم ایندش خراب شه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
انقدر شکرابع که قراره جدا شی چطور بچه دارشدی؟

عزیزم بجای کمک کردن زخم نزن اتفاقی بود که افتاده اونم بعد یک ماه رابطه داشتیم که اینجوری شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بجای کمک کردن زخم نزن اتفاقی بود که افتاده اونم بعد یک ماه رابطه داشتیم که اینجوری شد

نه به ولله من زخم نزدم.من منظورم این بود که شایذ اونفدری که فکرشو میکنی اوضلع خراب نباشه.چون اگر خیلی بد بود نزذیکی نمیکردین

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
✋عزیز الان سوالت دقیقا از ما چیه؟؟ من متوجه نشدم گلم

میخوام بدونم کس تو موقعیتم بوده سالم مونده بچه یا نه یا اینکه چیکار کنم بمونم تا هفته سیزده

نه به ولله من زخم نزدم.من منظورم این بود که شایذ اونفدری که فکرشو میکنی اوضلع خراب نباشه.چون اگر خیل ...

نه اون شب اتفاقی بود کاش پیش نمی اومد مجبورم کرد

نه اون شب اتفاقی بود کاش پیش نمی اومد مجبورم کرد

شاید حکمتی بوده عزیزم.حالا که بارداری برو یه سونو بده انشالله چیزی نشده .توکل به خدا کن شاید این یه نشونس که مشکلات حل میشه.یه بچه ی دیگه ام داری حیفه شاید تونستی درست کنی مشکلتو

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
شاید حکمتی بوده عزیزم.حالا که بارداری برو یه سونو بده انشالله چیزی نشده .توکل به خدا کن شاید این یه ...

امروز خیلی از خودم بدم اومد که این کارارو کردم اما خب الان نمیدونم چیکار کنم میترسم ناقص باشه

امروز خیلی از خودم بدم اومد که این کارارو کردم اما خب الان نمیدونم چیکار کنم میترسم ناقص باشه

نترس انقدرام راحت نیست که با چندتا چیز میز خوردن ناقص یشه خدایی نکرده.ارامشتو حفظ کن زندگیتو حفظ کن استرسو از خودت دور کن که بدترین چیزه.