2789
عنوان

یک سوال اقدامی

199 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

ببخشید میخواستم بدونم میشه آزمایش اسپرم کاملا عالی باشه ولی باز مشکلی از سمت اقا باشه؟ یعنی آزمایش دیگه ای هم هست برا آقایون یا فقط همین باید چک بشه

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

نه عزیزم.

به عنوان کسی که دوسال منتظر بودم بهت میگم که اگه هیچکدومتون مشکل خاصی ندارین بیخیالی عالیه .

مطمعن باش.

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

عزیزم من دوسال کلی دکتر و قرص و امپول وقطره و.......

دقیقا ماهی که دکتر نرفتم و کلا بیخیال بارداری شدم وگفتم خدا خودش بخواد میده.دقیقا همین ماه باردار شدم.

اگه مشکلی ندارین امتهان کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم. به عنوان کسی که دوسال منتظر بودم بهت میگم که اگه هیچکدومتون مشکل خاصی ندارین بیخیالی عالی ...

خدا نی نی توت حفظ کنه گلم براتون ❤❤

فکر نکنم. اسپرمش عالی باشه دیگه مشکلی نداره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
عزیزم من دوسال کلی دکتر و قرص و امپول وقطره و....... دقیقا ماهی که دکتر نرفتم و کلا بیخیال بارداری ...

من برام سونو  واژینال  نوشتن و برای همسرم آزمایش برای ایشون که عالی بود طبق گفته دکترش ولی خب من سونو برای فولیکول  هم دادم کیست هم ندارم اونا هم خوب بودن ولی خوب الان یک سال و نیمه منتظرم نمیشه

ممنون گلم دعا کن برام لک بینی دام😔

خدا همیشه مراقب نی نی هاش هست خیالت تخت عزیزم همون خدایی که نی نی آفریده خودشم مراقبش  هست 

عزیزم من دوسال کلی دکتر و قرص و امپول وقطره و....... دقیقا ماهی که دکتر نرفتم و کلا بیخیال بارداری ...

آفرین دقیقا مثل من، عقب انداختم بی بی چک زدم منفی شد، بی خیال شدم نه دکتر رفتم نه پیشو گرفتم فقط داروهامو مصرف میکردم در کمال ناباوری باردار شدم و هفته ۱۵ هستم

من برام سونو  واژینال  نوشتن و برای همسرم آزمایش برای ایشون که عالی بود طبق گفته دکترش ولی ...

عزیزم شوهر منم کلا براش یه آزمایش نوشتم گفتن اسپرماش عالی ،دیگه رو من شروع به کار کردن

آفرین دقیقا مثل من، عقب انداختم بی بی چک زدم منفی شد، بی خیال شدم نه دکتر رفتم نه پیشو گرفتم فقط دار ...

چقدر عالی خدا نی نی تون حفظ کنه❤

من برام سونو  واژینال  نوشتن و برای همسرم آزمایش برای ایشون که عالی بود طبق گفته دکترش ولی ...

عزیزم‌منم همین بودم هیف کاربری قبلی ترکیده وگرنه بهت میگفتم بخونی ....

عزیزم یه چیزی بهت میگم اینجا خیلیا بهم گبتن ولی من الان بهش رسیدم.

ببخشیدا انقد راحت میگم ..میدونی گلم وقتی به خاطر بچه رابطه دارین کیفت رابطه میاد پایینو بهخاط همین کیفیت اسپرم و تخمکم میاد پایین.ببین من با دوتا فولیکول ۲۱هم باردار نشدم یکشب درمیون هم اقدام داشتیم و هیچی به هیجی.

ولی اینماه شاید دویا سه بار کلا رابطه داشتیم ولی نه به خاطر بچه......

ببخشیدا اینجوری میگم

آفرین دقیقا مثل من، عقب انداختم بی بی چک زدم منفی شد، بی خیال شدم نه دکتر رفتم نه پیشو گرفتم فقط دار ...

ایشالله که سالم و سلامت بغلش میگیری.