2777
2789

من تو عقدم با همسرم رابطه داشتم بدون دخول ولی آب و پیشابش نمیدونم رفته داخلش یا نه ولی تست گرفتم خط کمرنگ افتاده یکی دیگه گرفتم خط افتاده پخش شده هاله اش چیکار کنم آیا باردارم؟؟

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان بارداری هست اما کمه  خب برید ازمایش  بدید

بخدا وقتی دیدم خیلی خوشحال شدم اینکه تو عقدم مشکلی نداره ک حامله باشم کسی بد نمیدونه ولی میترسم ذوقم الکی باشه ده روزم ترشحات خونی دارم.یه هفته ام مونده تا پریودم

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
بخدا وقتی دیدم خیلی خوشحال شدم اینکه تو عقدم مشکلی نداره ک حامله باشم کسی بد نمیدونه ولی میترسم ذوقم ...

ارمایش بدید   عزیزم اگ    مثبت بود سریع برید سر زندگیتون  ان شاءالله  قدمش مبارک 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

ميشه بگيد بى بى من مثبته يا منفى؟! اولشCپررنگ شد فكركردم منفيه گذاشتمش كنار بعداز چند دقيقه ديدم هاله انداخت ولى دقيق نميدونم چنددقيقه شد بنظرتون مثبته 

براى مامان شدنم ى صلوات ميفرستيدلطفاخواهش ميكنم🙏🏻🙏🏻☺️