2777
2789
عنوان

ترشحات اوایل بارداری

700 بازدید | 25 پست

سلام. من حدود 5 هفته هستم.ببخشید ترشحاتم خیلییی کمه اما میترسم عفونت باشه سفیده مثل زمان تخمک گذاری هست.میخاستم بدونم اونایی که باردارن اوایل بارداری چطور هست ترشحاتشون؟ فردا صبح هم دارم میرم دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من هم همینطور بود فقط مواقعی که فعالیتم زیاد میشد ترشحمم خیلی زیاد میشد ولی وقتی استراحت میکردم کم میشدش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من امروز خیلی بپر بپر کردم. ولی دلدردای روزای قبلمو اصلا ندارم فقط دیروز یکم ضعف داشتم. مامانم میگه ...

چند هفته هستی عزیزم؟ اگر سه ماه اول هستی واقعا فعالیت زیاد برات خوب نیست

من امروز خیلی بپر بپر کردم. ولی دلدردای روزای قبلمو اصلا ندارم فقط دیروز یکم ضعف داشتم. مامانم میگه ...

نکن فدات شم الان هنوز جای بچت سفت نشده که بپر بپر می‌کنی ترخدا مراقب باش عزیز

برای من هم همینطور بود فقط مواقعی که فعالیتم زیاد میشد ترشحمم خیلی زیاد میشد ولی وقتی استراحت میکردم ...

یه سوال بپرسم معذرتا . ادرار هم غلیظتر میشه درسته. رنگش عوض میشه

یه سوال بپرسم معذرتا . ادرار هم غلیظتر میشه درسته. رنگش عوض میشه

درست عزیز منم ادرارکردن خیلی غلیظ شده ولی سعی کن آب زیاد مصرف کنی مخصوصا الان که تابستون

نکن فدات شم الان هنوز جای بچت سفت نشده که بپر بپر می‌کنی ترخدا مراقب باش عزیز

رفتم کلاس دوتا کار نصفه داشتم اروم اروم قدم زنان اومدم خونه مامانم دعوام کرد چرا اوردیشون. امروزم کلی ورزش کردم. حس مبکنم چاق شدم یه جورایی ورم دارم

رفتم کلاس دوتا کار نصفه داشتم اروم اروم قدم زنان اومدم خونه مامانم دعوام کرد چرا اوردیشون. امروزم کل ...

۶ هفته. اره خیلی بده من یک هفته دلدرد و کمردردای شدید داشتم تخمدانام درد میکرد اونم زیاد