2777
2789
عنوان

لكه بيني

51 بازدید | 10 پست

دوستان كيا با وجود لكه بيني بارداري خوبي داشتن؟ چند روز لكه بيني داشتيد ؟ من يه روز بعد از موعد پريوديم لكه  بينيم شروع شده تا الان ك ٦ روز گذشته هنوز هست.  

خبر آمد خبری در راه است... 😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف پروژسترون استفاده نمیکنی؟ دکتر بهت نداد؟ اگه استفاده میکنی آمپولش خیلی بهتره... استراحت کن و از توالت فرنگی استفاده کن ... انشالله به زودی برطرف میشه... جفت کلی توش خونه...به قول دکترم حالا یه ذره لکه میبینید چیز خاصی نیست... راستی آسپرین دکتر بهت نداد که خونت رقیق بشه؟ اونم خیلی موثره

شیاف پروژسترون استفاده نمیکنی؟ دکتر بهت نداد؟ اگه استفاده میکنی آمپولش خیلی بهتره... استراحت کن و از ...

اخه رود رفتم ازمايش دادم.. بتام زياد بالا نبود.. حالا اميدوارم تا دو روز ديگه بره بالا.. اما اين لكه ها نگرانم كرده.. همش فك ميكنم ميخام پريود شم اما نميشم.. 

اخه رود رفتم ازمايش دادم.. بتام زياد بالا نبود.. حالا اميدوارم تا دو روز ديگه بره بالا.. اما ا ...

همینکه فکر کنی میخوای پریود شی خوب نیستا دوستم... خودت رو به بیخیالی بزن... استرس خیلی بده... فکرت رو راحت بزار و فقط از خدا بخواه که هر چی خیر هستش برات بخواد.... فکر مثبت کن

همینکه فکر کنی میخوای پریود شی خوب نیستا دوستم... خودت رو به بیخیالی بزن... استرس خیلی بده... فکرت ر ...

اره با خودم ميگم بيخيال اما گفتنش اسونه .. در عمل واقعا سخته 😁 

به شوهرمم گفتم پريودم ك بم استرس وارد نكنه .. بيشتر دوست دارم همه چيز اوكي باشه ك سورپرايزش كنم..