2777
2789
عنوان

قانون جذب رو امتحان کردم جواب داد!!

6064 بازدید | 42 پست

امروز به گفته دوستان نشستم و مستند سکرت رو تماشا کردم.... اعجاب انگیزبود و توش غوطه ور شدم و مو به تنم سیخ میکرد.... راستش همین امروز دو مورد امتحان کردم با کمال تعجب هردو درست ازآب دراومد!! باورم نمیشه انقدر سریع؟؟ یا من توهم برداشتم؟؟؟

اول که خیلی تشنم بود، به خودم گفتم من ایمان دارم تو تشنه ات نیست... خداشاهده تشنگی از یادم رفت همون لحظه!!! باورنکردم گفتم بذار رو یک چیز دیگه امتحان کنم.

چنتا قاچ بزرگ هندونه بریدم تا با همسرم بخوریم، یکیشو کوچیک گذاشتم و سرگلش هم کم بود... چون 100 درصد احتمال میدادم که شوهرم سراغ این یکی نمیره به خودم گفتم من ایمان دارم که فلانی(همسرم) حتما این قاچ کوچیکه رو اول برمیداره... اره خییلی هم خوبه حتما حتما اینو اول برمیداره حتما .... اقا گذاشتم جلوش باورم نمیشد از بین تمام اون بزرگا، همین کوچیکع رو برداشت اول!!! برای شوهر من که تو خورد و خوراکش باکسی شوخی نداره خیییلی عجیب بود.... نمیدونم خوشحال باشم یا حیرت زده اصلا هنگ کردم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بنظرتون فاز برداشتم ؟؟؟ یا واقعا قانون جذب همینه ؟؟؟

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانون جذب قانون نشستن و طلب کردنه

به نظرتون این قانون با قوانین خداوند و کل هستی ضدیت نداره؟

قانون تنبل ها به گفته ی دکتر هولاکویی !

نمیگم توهم زدین ... اگه دوست دارین باور کنید و شاد زندگی کنید.

فاز نیست احیانا😀 قانون جذب یعنی یه چیزی به دست بیاری الان می به دست آوردی؟

نمیدونم واقعا خودمم /// حالا یکی ارزو میکنه مثلا ماشین داشته باشه منم میخواستم شوهرم اون تیکه رو برداره ... فقط برای امتحان بود اصلا فکرنمیکردم جواب بده ... درواقع باید گفت ایمان آوردن به چیزی که میخوای هست ... و بعدش همون میشه... مثلا ایمان بیاری که میتونی از روی آب رد شی... پس همون میشه

وای راست میگی؟

اره والا خودم گیجم

تومنم امروز تاپیک زدم قرعه کشی ده تومنی روجذب کردم به اسممون دراومد انقد شوکه نشدم 😄😄💓چون ایمان د ...

والا من همین امروز تازه این مستند رو دیدم ... فکرنمیکردم افکارمون اینقدر بتونه تو اطراف تاثیر بذاره ... از فردا کلییییییی چیزا دارم برا جذب   موفقیت هامو بهتون اطلاع میدم  

قانون جذب اینقد کوچیک نیس خیلی بیشتر میتونی بخای...و با تلقین و حس ششم فرق داره یکم...قانون جذب یعنی به هر چیزی که فکر کنی و تصور کنی چه منفی و چه مثبت همون میشه مثلا خودم تصورم این بود پارسال باردار شم و بچمم پسره و واقعا هم شد...یا به مبلغ پولی هی فکر میکردم بالاخره به دستم رسید یا یه گوشواره رو خیلی دوس داشتم همیشه تصور میکردم و از پشت ویترین طلا فروشی میدیدمش ولی پول نداشتم بعد چن ماه ارشد قبول شدم پدربزرگم بهم سکه داد رفتم باهاش گوشوارمو خریدم...اصلا فکرشو نمیکردم ولی معتقد بودم قانون جذب معجزه میکنه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
قانون جذب قانون نشستن و طلب کردنه به نظرتون این قانون با قوانین خداوند و کل هستی ضدیت نداره؟ قا ...

اخه خدا خودش گفته من سرنوشت کسی رو تغییر نمیدم مگر خودش... یعنی خودمون میتونیم زندگیمونو بسازیم... این قدرتیه که خدا تو ذهن ما گذاشته تا ما با ذهنمون اطرافمون رو بسازیم... تازه دارم میفهمم اطراف ما همه نتیجه از تفکراتمون میگیره... اینا همه تو خلقت ما هست ...خدا خودش این توانایی رو به ما داده اونوقت ازش استفاده کنیم براچی از ما ناراحت باشه ؟؟؟ تازه این توانایی هیچ ضدیتی با خدا نداره ؟؟؟ من خداروشکر میکنم و کلی انرژی مثبت به خودم میدم و در اخر یقین پیدا میکنم به اتفاقی... و اون اتفاق برام میفته... این عین حقیقت محضه و نمیتونه جدای از خداوند باشه... بابا ما اشرف مخلوقاتیم خیییلی چیزا در وجودمون نهفته است که ازش بی خبریم