2777
2789
عنوان

چرا باز پری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه میخوام😭😭😭😭😭😭😭

منم میخوام.

ولی کار خداست چه میشه کرد منم کلی امید وار بودم. اما الان تمام علائم پریودی دارم.

میدونم بیاد این ماه دیگه روانی میشم.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
خیلی نامردیه

فکر کن اونها که نا خواسته میخوان.

من پسر عمه همسرم دو تا پسر داشت دومی هنوز دو سال نشده بود سومی باردار شد الان سه تا پسر داره. خانمش هنوز سی سالشم نشده.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

من ۱۰موعدبودولی پری نشدم واین ماهم اقدام بودم ولی روزموعدم آزدادم منفی بود.ولی همش تکررادراردارم زیردلمم دردمیکنه ولی امروزلک بینی قهوه ای داشتم صبح والانم یکم خیلی خفیف خون صورتی کم رنگ ب اندازه نخودولی پری نشدم هنوز.بنظرتون ممکنه خطرناک باشه چرااینطوریم؟اگه خطری یامشکلی میتونه باشم برم دکتر؟

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی    

استارتر کسایی ک تند تند پری میشن ، یا کم خونی دارن یا ضعیفه بدنشون.

کم خونی ربطی به خونه پریود نداره ها

من خواهرم تند تند پی میشد و کم خونیم داشت

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤