2777
2789

پسرم7سالشه.دائم با شوهرم درگیرن.دوتاشون لجوج و یه دنده.سر هر موضوع بی اهمیتی یه دعوای بزرگ راه میندازن.مثلأهمین دیشب پسرم خودش میخواست شربت آلبالو از بطری بریزه تو لیوان شری به راه افتاد.شوهرم میگف میریزه و فلان.شوهرم آروم با پسرم صحبت نمیکنه.یا به اصطلاح بچه رو زبون نمیگیره.درگیری شون فیزیکی نیست لفظیه.یه وقتا مقصرشوهرمه یه وقتا پسرم.منم خسته شدم ازبس بینشون قضاوت کردم.افسردگی گرفتم.روزا گریه میکنم بخدا.چکار کنم؟

🌹

اکثرا تا پدرو پسر همو درک کنن زیاد میکشه ندیدی همه دخترابابایی میشن پسرامامانی پس ب این فک کن ک دوتا همجنس یکم سخت باهم کنار میان خودتو ناراحت نکن وسطم ننداز خودشون درس میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم خیلی سخته اینجوری که همش جنگ ودعواس خونتون بنظرم شوهرت باید خودشو اصلاح کنه حالا اون بچس شاید به حرفت زیاد گوش نکنه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

منم همین مشکلو دارم الان هرو خوابن ولی قبل خواب همسرم میخواست پسرمو بوس کنه اونم نمیزاشت چند بار بهش میگفت و اونم با صدای بلند میگفت نه

تا اینکه به من به شوهرم گفتم خب ولش کن نمیخواد بعد برگشته میگه چرا ازش طرفداری میکنی تو هم بهش بگو به بابا ی بوس بده !!!!!!!!!!

پسرم نزدیک 5 سالش و همسرم صدا میکنم علی 3 ساله از ...

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.
وقتایی که شوهرم سرکاره من و پسرم آروم و کارامونو انجام میدیم اما وقتی شوهرم میاد خونه،دیگه خونه تبدی ...

دقیقا دخترم و همسرمم اینجورین

باعثشم همسرمه

حتی محبت کردنشم زوریه و خشن

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
اکثرا تا پدرو پسر همو درک کنن زیاد میکشه ندیدی همه دخترابابایی میشن پسرامامانی پس ب این فک کن ک دوتا ...

آخه خجالت میکشم پیشه دیگران.مثلأ تو پارک پیشه مردم.پیشه خونوادم.واسطه هم نشم پسرم اینقدر حرص میخوره جیغ میکشه گریه میکنه

🌹

آخه خجالت میکشم پیشه دیگران.مثلأ تو پارک پیشه مردم.پیشه خونوادم.واسطه هم نشم پسرم اینقدر حرص میخوره ...

ب پسرت یاد بده چون بچس بهش زیاد فکرمیکنه تنها دوتایی برین بیرون بهش یاد بده بگو بابات اینجوری کرد ب دل نگیر یابگه چشم بابا هرچی توبگی اونموقع باباش متوجه میشه

مقصر همسرته منم پسر۵ سالم دلش میخاد خودش شربت بریزه وماهم گیر نمیدم دراین مورد باشوهرت بحرف دختر بچ ...

مگه دختر بچه چشه....متوجه حرفتون نشدم...

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
مقصر همسرته منم پسر۵ سالم دلش میخاد خودش شربت بریزه وماهم گیر نمیدم دراین مورد باشوهرت بحرف دختر بچ ...

خیلی یه دندس شوهرم.میگه تو نمیزاری بچه ازمن حساب ببره.منم میگم قضیه ی حساب بردن فرق میکنه.قضیه ی بیخودی گیر دادنم فرق میکنه

🌹

ب پسرت یاد بده چون بچس بهش زیاد فکرمیکنه تنها دوتایی برین بیرون بهش یاد بده بگو بابات اینجوری کرد ب ...

نمونش امشب.مامانم زنگید گف شام گذاشتم با برادرت و خانومش اینا همگی بریم بیرون.بخدا من از دست این دوتا گفتم ما نمیایم.چون اینقدر دادوبیداد راه میندازن سوژه میشم جلو خانومه برادرام

🌹