2777
2789
عنوان

درس خوندن

1693 بازدید | 31 پست

دوستان من افسردگی دارم از طرفی هم  دارم برای کنکور نودوهشت درس می خونم بعضی روزا می خونم گاهی روزها نه روزایی که می خونم هفت یا هشت ساعت کتاباس سوم رو هم دارم تمام می کنم به نظرتون رتبم میشه حدود هزاره دویست سیصد شه البته تلاشمم می کنم عمقی بخونم نگرانم خیلی

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

اول برو پیش روانشناس

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه بابا خیلی داری میخونی منم ۹۸ کنکور دارم هنوز شروع نکردم رشتت چیه

انسانی

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
اول برو پیش روانشناس

درمان دارم می کنم

تازه تو این شرایط بابام بیکار هست می خواستم برم سرکار ولی دیدم درس واجب تره نظر شما چیه چون با این شرایط نمی تونم درس بخونم و سر کار برم با هم

من امسال قبل عید افسرده شدم میدونی برا چی برای اینکه خودمو برای کنکور تو خونه حبس کردم انگیزمم کم شد

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
منم انسانیم نظام قدیم     هدفت چیه

منم نظام قدیم نمی دونم بستگی به رتبه داره من که حتما باید اصفهان قبول شم شهر دیگه نمی تونم شما چی من 26سال دارم وگرنه دانشگاه فرهنگیان می رفتم

دوستان دعام کنید بابام بره سرکار منم کنکور عاقبت به خیر شم منم برای حاجت روایی شما آیه الکرسی می خونم

منم نظام قدیم نمی دونم بستگی به رتبه داره من که حتما باید اصفهان قبول شم شهر دیگه نمی تونم شما چی من ...

من ۱۸ سالمه  فرهنگیان میخام بردارم  من از شانس بدم شوهرم بیکار شده کلا تو خونس منم نمیتونم درس بخونم اون خونس

من ۱۸ سالمه  فرهنگیان میخام بردارم  من از شانس بدم شوهرم بیکار شده کلا تو خونس منم نمیتونم ...

اگه می تونی برو کتابخونه

چرا که نه، انشاالله که بشه و پدرتون هم یه کار خوب پیدا کنه

منم خواهرزاده ام سال دیگه کنکور داره و از الان داره میخونه، هدف داشته باشید و برای رسیدن بهش تلاش کنید انشاالله که نتیجه میده

دعا میکنم هر دو اون چیزی که دوست دارین قبول بشین

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
اگه می تونی برو کتابخونه

نمیزاره برم کتابخونه    درحالیکه کتابخونه قشنگگ سرکوچمونه  ۵ دیقه بیشتر راه نیست    بعد من برم کتابخونه درس بخونم   مادر شوهرم آبروم تو جهان میبره