2777
2789
عنوان

درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 31 پست
چرا که نه، انشاالله که بشه و پدرتون هم یه کار خوب پیدا کنه منم خواهرزاده ام سال دیگه کنکور داره و ا ...

هرجا میره میگن سن تون بالاست 57سال داره بیمه و راه درامد هیچی نداریم

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون   رشته خواهر زادتون چیه

ریاضی رشته اش، و البته پشت کنکوری نیست از مهر باید بره مدرسه

الان یه روزایی کلاس داره، مدرسه است، روزایی هم که کلاس نداره میره کتابخونه، من هر دو سه هفته یه بار در حد 1 ساعت می بینمش، بقیه اش داره میخونه

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
ریاضی رشته اش، و البته پشت کنکوری نیست از مهر باید بره مدرسه الان یه روزایی کلاس داره، مدرسه است، ر ...

مجردی خیلی خوبه آدم میتونه راحت بخونه مستقل  نه کسی میگه چکار میکنی,نه کسی,ازش,انتظار داره    نه باید کار خونه بکنه     الان من شوهرم همش خونس باید فقط جلو دست اون باشم      شام مهمون داریم ۱۰نفرن باید دو سه ساعت دیگ برم پای غذا درست کردن خیلی سختمه خیلی    یه هفته مدام خونه میشینم درس بخونم  هزارتا حرف درمیارن که دختره افسردس خونه هیچکی نمیره بخدا یه بدبختی   یعنی  من کلا تو فکر کنکورم  مغزم از فکر کردن بهش بدرد اومده خداشاهده

هرجا میره میگن سن تون بالاست 57سال داره بیمه و راه درامد هیچی نداریم

عزسزم بالاخره چی شد؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
عزسزم بالاخره چی شد؟

پرستار شد برای یک پیرمرد

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
پرستار شد برای یک پیرمرد

ولی فقط خدا میدونه چه گذشت  

پرستار شد برای یک پیرمرد

خب خدا رو شکر منم چند نفرو می شناسم تو یه برهه از زندگیشون که مشکل مالی داشتن رفتن پرستار شدن، حتی یه بار که خودمم مشکل داشتم به فکرم رسید.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....