سلام خانما کسی هست عفونت های مزمن گرفته باشه برای درمان چیکار کردین من یه ساله uti مکرر دارم سابقه انواع و اقسام بیماری مقاربتی هم تو همین یه سال دارم از هرپس و کاندیدا گرفته تا pid سونو بابت باقی مانده ادرار و کشت واژینال هم دادم مشکلی نداشته البته خوشبختانه شوهرم هیچ علامتی از عفونت ندارن اما واقعا خسته شدم الان تازه یه هفته است تو اقدامم اونم با عفونت 😭😭😭همزمان دارم آنتی بی یوتیک قرص واژینال هم استفاده میکنم کسی با این شرایط حامله شده اصلا 😐🤔در ضمن تحت نظر دکتر ناصر تیمور زاده مشهدم 😥😥😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ربطی نداره فریز به سن کم و بارداری فقط عفونتو فریز میکنن تا ریشه سوز بشه
چه نوع عفونت های رو فریز میکنن من کاندیدا و هرپس و باکتریایی و قارچی و ادراری رو گرفتم 🤐🤐🤐ربطی به نوعش نداره؟ اخه گفتم شست و شو رحم بدن گفتن به نوع عفونت بستگی داره و نمیشه شست و شو داد