2777
2789
عنوان

عفونت خانمان سوز 😥😥😥

179 بازدید | 13 پست

سلام خانما کسی هست عفونت های مزمن گرفته باشه برای درمان چیکار کردین من یه ساله uti مکرر دارم سابقه انواع و اقسام بیماری مقاربتی هم تو همین یه سال دارم از هرپس و کاندیدا گرفته تا  pid سونو بابت باقی مانده ادرار و کشت واژینال هم دادم مشکلی نداشته البته خوشبختانه شوهرم هیچ علامتی از عفونت ندارن اما واقعا خسته شدم الان تازه یه هفته است تو اقدامم اونم با عفونت 😭😭😭همزمان دارم آنتی بی یوتیک قرص واژینال هم استفاده میکنم کسی با این شرایط حامله شده اصلا 😐🤔در ضمن تحت نظر دکتر ناصر تیمور زاده مشهدم 😥😥😥

عفونت تاثیری تو باردار شدن نداره فقط باید کنترل بشه تو بارداری

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر گیاهی بدترین عفونتهارو خوب میکنن...

با عفونت بچه دار نشو ممکن جنین نقص مادر زادی پیدا کنه مثل نابینایی ناشنوایی یا نقص عضو..

سری برو یه دکتر گیاهی پیدا کن اگه دکتر خوب باشه کاری میکنه واسه هیچ مریضی پیش دکتر نری بری پیش خودش...

اصن نمیشه حامله با این‌عفونتای که‌میگی دکتر فریز نکرد برات؟

نه تا حالا  چندین دکتر معروف و خوب مشهد رفتم اما هیچ کدوم اشاره ای به فریز کردن نکردن فکر کنم به خاطر اینکه تا حالا باردار نشدم و سنم کمه

عفونت تاثیری تو باردار شدن نداره فقط باید کنترل بشه تو بارداری

کی گفته اینو ها

دخترعمم عفونتش مانع بارداریش شد ۷ماه دکتر فریز کرد عفونت خوب شد ماهدبعد حامله بود

دختر خالمم همینطور

کی گفته اینو ها دخترعمم عفونتش مانع بارداریش شد ۷ماه دکتر فریز کرد عفونت خوب شد ماهدبعد حامله بود ...

اتفاقا خیلی موثره به من چندین دکتر گفتن میترسیم لوله های رحم از شدت عفونت بسته بشه و نازایی بیاره مجبور به حاملگی ام

اتفاقا خیلی موثره به من چندین دکتر گفتن میترسیم لوله های رحم از شدت عفونت بسته بشه و نازایی بیاره مج ...

تو خانواده ما عفونت زیاد میگرین چندبارم فریز کردن هیچی هم نسده الانم به تازگی یکی از دخترای فمیل ۱۲ ردزه فارق شده ۳بارم‌فریز حالا لوله هاش بسته شد؟؟

ربطی نداره فریز به سن کم و بارداری فقط عفونتو فریز میکنن تا ریشه سوز بشه

چه نوع عفونت های رو فریز میکنن من کاندیدا و هرپس و باکتریایی و قارچی و ادراری رو گرفتم 🤐🤐🤐ربطی به نوعش نداره؟ اخه گفتم شست و شو رحم بدن گفتن به نوع عفونت بستگی داره و نمیشه شست و شو داد

تو خانواده ما عفونت زیاد میگرین چندبارم فریز کردن هیچی هم نسده الانم به تازگی یکی از دخترای فمیل ۱۲ ...

خواهر خودمم فریز کرد دو تا بچه داره این سری رفتم دکتر حتما برای فریز میگم 🙏🙏🙏