2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از هر سایزی فعلا فقط 3 دست لباس بگیرین. چون بعد ها لباس زیاد کادو میدن. سایز صفر هم فقط 2 دست بگیرین. من ساک حمل نوزاد تا 6 ماهگی خیلی به دردم خورد. و از کریر و صندلی ماشین استفاده نکردم. یعنی بچم تو صندلیم اشین اصلا نمی نشست و گریه می کرد. صندلی غذا هم همین طور. بعضی بچه ها نمی شینن داخلش. گهواره خیلی استفاده کردم. 

من فقط ی دس لباس و کالسکه و روروک و کیف ... دیگه چیزی نخریدم  8ماهمه

من لباس اینا خریدم دوتا صفر خریدم 

چهارتا یک

چهارتا دو

دوتا سه وچهار

کالسکه روروک نینای نا خریدم 

ساکم خریدم 

ست تشکشم خریدم دیگه نمیدونم چیزی میخواد یا نه

چیزای واجب لباس و پوشک و جای خواب هستن!

غیر از اونا بقیه اش به سبک زندگی خودتون بستگی داره. مثلا من اصلا از ساک حمل استفاده8 نمیکردم نخریدم. اما کریر عصای دستم بود با خودم حتی توی آشپزخونه هم میبردم روی کابینت میذاشتم کارامو میکردم یا وقتی میخواستم غذا بدم هنوز نمینشست توی کریر میذاشتم.

صندلی غذا هم از وقتی نشست خیلی استفاده کردم.

محض احتیاط یکی دوتا شیشه و پستونک هم بخرید. دیگه لوازم بهداشتی هر مارکی به دلتون هست من شامپو و لوسیون و روغن و صابون خریدم بعدتر هم شامپو بدن. قابلمه و کاسه بشقاب و لیوان و قاشق چنگال هم لازمه. این اسباب بازی هایی که بالای تخت آویزون میشه خیلی خوبه سرشو گرم میکنه. حوله و چندتا پارچه خشک کن و زیرانداز پوشک و کرم سوختگی هم لازمه. اسباب بازی زیاد نخرید که به زودی خونه تون از اسباب بازی منفجر خواهد شد!

لباس هم دوتا سرهمی و چندتا تو خونه ای سایز صفر و یک و دو بخرید بعدش دیگه باید ببینید جثه اش و فصل و رنگ پوست و ایناش چطوره بر اساس اون خرید کنید.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

آها من کالسکه سبک خریدم هنوزم که سه سال و خورده ایشه استفاده میکنم! وانش هم همینطور.

بهترین کار اینه چند تا لیست بگیرید از بینشون چیزایی که لازم دارید جدا کنید. خورده ریز الکی هم نخرید چون سیسمونی فروشا استادشن سه تا کیسه پر کنن الکی دو سه ملیون بشه! مثلا هر وقت علائم دندون نشون داد اون موقع برید براش دندونگیر بخرید!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!