منم رابطم خوب نیست با پدرشوهرم.عزیزم چیکارش داری یه سلام و یه خداحافظ.
نمیشه که ما کاریش نداریم.ولی سر کوچکترین چیزا که بعضا خنده داره یه دعواهایی درست میکنه هنین جور غر غر تا چند روز.بخدا ناراحتی معده پیدا کردم.دکتر گفته معدم عصبیه
سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی و ازشون فاصله بگیری،به حرفاش اهمیت نده و کلکل نکن،خوت اذیت میشی ،ریلکس کن
من بخدا اصلا جواب نمیدم .سعیم میکنم موقع دعوا شوهرمم نره پیششون که کش پیدا نکنه.ولی تصور کن سر هر چیزی دعوا درست میکنه.خسبسه بشدت.یعنی فکر کن تا قبض برقی چیزی بیاد یه دعوا هست
امان ازین پدرشوهرا پدرشوهر منم شکاکه به همه چیز منکه جلوش لام تا کام حرف نمیزنم یوفتی هم حرفی بهم بزنه فقط نگاه میکنم تووصورتش بعدکه حرفش تموم میشه پامیشم میرم خونم بعدش خودش پشبمون میشه از حرفاش میاد مثلا منت کشی خونمون
قللا جوابشو میدادم بحث بالامیگرفت بیچاره دختراشم نمیان خونش
اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
ما جدیدا خونه خریدیم خیلی خوبه تو یکی از بهترین نقاط شهرمون اومد از حرص کبود شده بود نتونست تبریک بگه فرداشم زنگ زد یه طلب کوچیک از شوهرم داره اونو خواست با لحن خیلی بدی البته شوهرمم از قصد اونو پس نمیده میگه از 17 سالگی برا من هیچ کار نکرده برا بقیه بچه هاش خیلی خرج کرده اما من مخالفم میگم خب برا تو دلش نمیخاد خرج کنه اختیار مالشو داره باید پس بدی حالا هم فعلا خونه خریدیم دستمون تنگه نداریمکه بدیم سر همین و خیلی مسائل دیگه قطع رابطه ایم