2777
2789
عنوان

کیا با پدرشوهرشون مشکل دارن

1332 بازدید | 20 پست

پدرشوهر من یه آدم عصبی و روانیه.خیلی بد دهنه و زود عصبی میشه .سر کوچکترین چیزی دعوا درست میکنه دیگه خسته شدم.ما تو یه ساختمون زندگی میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بیچاره پدر شوهر من هیچوقت کاری به کار عروساش نداره،کبریت بی خطره،فقط مادر شوهرم قاطی این چیزاس که اونم خواهر شوهر مجردم بهش نخ میده

دعا کردم انشاالله زودتر ازدواج کنه بره همه یه نفسی بکشن

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

پدر شوهر من به ادمهای ضعیف دورو برش علاقه داره تا وقتیکه پیشش ابراز عجز کنی خوبه باهات اما یکم احساس کنه داری بالا میکشی تبدیل به دشمن بچه خودشم میشه

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
منم رابطم خوب نیست با پدرشوهرم.عزیزم چیکارش داری یه سلام و یه خداحافظ.

نمیشه که ما کاریش نداریم.ولی سر کوچکترین چیزا که بعضا خنده داره یه دعواهایی درست میکنه هنین جور غر غر تا چند روز.بخدا ناراحتی معده پیدا کردم.دکتر گفته معدم عصبیه

سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی و ازشون فاصله بگیری،به حرفاش اهمیت نده و کلکل نکن،خوت اذیت میشی ،ریلکس کن

من بخدا اصلا جواب نمیدم .سعیم میکنم موقع دعوا شوهرمم نره پیششون که کش پیدا نکنه.ولی تصور کن سر هر چیزی دعوا درست میکنه.خسبسه بشدت.یعنی فکر کن تا قبض برقی چیزی بیاد یه دعوا هست 

امان ازین پدرشوهرا پدرشوهر منم شکاکه به همه چیز منکه جلوش لام تا کام حرف نمیزنم یوفتی هم حرفی بهم بزنه فقط نگاه میکنم تووصورتش بعدکه حرفش تموم میشه پامیشم میرم خونم بعدش خودش پشبمون میشه از حرفاش میاد مثلا منت کشی خونمون 

قللا جوابشو میدادم بحث بالامیگرفت بیچاره دختراشم نمیان خونش

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
امان ازین پدرشوهرا پدرشوهر منم شکاکه به همه چیز منکه جلوش لام تا کام حرف نمیزنم یوفتی هم حرفی بهم بز ...

درک میکنم.خواهر شوهرای منم از ترس نمیان.تا بچشون یه تکونی بخوره غرغر میکنه

خیلی بده اینجور

ما جدیدا خونه خریدیم خیلی خوبه تو یکی از بهترین نقاط شهرمون اومد از حرص کبود شده بود نتونست تبریک بگه فرداشم زنگ زد یه طلب کوچیک از شوهرم داره اونو خواست با لحن خیلی بدی البته شوهرمم از قصد اونو پس نمیده میگه از 17 سالگی برا من هیچ کار نکرده برا بقیه بچه هاش خیلی خرج کرده اما من مخالفم میگم خب برا تو دلش نمیخاد خرج کنه اختیار مالشو داره باید پس بدی حالا هم فعلا خونه خریدیم دستمون تنگه نداریمکه بدیم سر همین و خیلی مسائل دیگه قطع رابطه ایم

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد