سلام دوستان الان حدود یک هفته هست از سقط جنین 15هفتم میگذره بخاطر nt بالا اونم چند 7.3 سونوی دوم که رفتم 8.5شده بود هنوزم باورم نمیشه من وشوهرم با هم فامیل نیستیم سابقه نقص ژنتیک تو فامیلهامون نیست چرا اینجوری شد از هر دکتری میپرسم میگه جهش ژنتیک بوده ولی علتش معلوم نیست بنظرتون بخاطر اشعه وای فای واینترنت میتونه باشه یا بخاطر سن بالا؟من 35سالمه وشوهرم 36 دارم دیوونه میشم پسر اولم سالمه سالمه و6سالشه 6سال قبلم هیچکدوم این ازمایشا نبود الان واقعا فکرم هنگ کرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر گفت 3ماهه دیگه دوباره میتونی باردار بشی ولی من خیلی میترسم چون این سری خیلی عذاب کشیدم خیلی بخاطر خونریزی ودرد زیاد ضعف دارم از یه طرف اعصابمم داغون شده وهمش گریه میکنم
ولی من دیدم خانمایی ک ntبالایی داشتن ولی بچه هاشون سالم بوده بایداول امینو انجام میدادی بعضیا ن تنها ntبلکهnbو دورسربچشون مشکل داشته ولی جواب امینو سالم بوده
گروه لاغری_فیت شو💙💙 وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒 تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱