2777
2789
عنوان

خیلی دلمو شکست

360 بازدید | 23 پست

هر دفعه که من از مشکلات جسمی ام به خاطر بارداری می نالم (اونم نه خیلی زیاد، چون بارداری نسبتاً راحتی دارم)، مثلا میگم خوب نخوابیدم یا نفسم تنگه یا ... همسرم با بی تفاوتی میگه چیزی نمونده که دیگه. من دوست دارم باهام بیشتر همدردی کنه. مثلاً نازم کنه، بوسم کنه و بگه درکم میکنه. ولی اون مثل همیشه که بیماری ها و دردهای منو زیاد جدی نمیگیره اینبارم همیشه سریع رفع و رجوع میکنه. دیروز بهش گفتم تو هیچ وقت دردهای منو جدی نمگیری برگشته میگه باشه از این به بعد گفتی فلان جاییم درد میکنه میگم سرطان ریه داری تا جدی گرفته باشمت ... خیلی خیلی دلم شکست. واقعا انقدر سخته نیازهای عاطفی یه زن رو با چهارتا جمله محبت آمیز پاسخ بدن؟

همه مردا ی ایرانی همینن اصلا بلد نیستن ناز بکشن

یعنی یاد نگرفتن 

بدبختا از کی یاد بگیرن ؟ننه باباشون که یه عمر افتادن به جون هم !

منم الان به شوهرم گفتم من مریضم یکم بغلم کن 

سی ثانیه بعل کرد ورفت سر کار ...اینقدم شل وبیحال بود 😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم بهش میگم مثلا شکمم در میکنه میگه عه خوب میشه ولش کن . تمام . همش همینه .حال من وقتی دلش دردبگیره یا سرش مث پروانه دورش میگردم صد دفه میپرسم خوبی الان خوب شدی..

یا گاهی میگه  دیگه اخراته منم میزنم تو سرش میگم غلط کردی  .  

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
اونا فکر میکنن اینجور بگن دارن لطف میکنن در حق خانما  فکر میکنن اگه جور دیگه بگن درد بدتر میشه ...

واقعا همینه. فکر میکنن اگه لی لی به لالای ما بذارن ما پررو میشیم. در حالی که یه جمله اونا میتونه یه روز آدمو بسازه یا نابود کنه.

آره برا منم همینه

بگم جاییم درد می کنه میگه خوب میشی

دیگه هم نمی پرسه

حالا اگه پسرم سرفه کنه یا بالا بیاره صد بار زنگ میزنه می پرسه

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

هر وقت درد داشتی بیا بخودمون بگو عشقم 

باز خدارو شکر بارداری راحتی داشتی و خداروشکر شوهرت درک داره ک حالت بده 

یکی از خانوما بود میگفت شوهرم میگه انقدر ادا در نیار دعواشم میکرد گاهی کتکم میزد 

شوهرمنم بهش میگم مثلا شکمم در میکنه میگه عه خوب میشه ولش کن . تمام . همش همینه .حال من وقتی دلش دردب ...

واقعا منم خیلی نازشو میکشم. تازه ناراحت شده که چرا اینجوری بهش میگم. روشو کرد اون ور و شروع کرد به کتاب خوندن.

هر وقت درد داشتی بیا بخودمون بگو عشقم  باز خدارو شکر بارداری راحتی داشتی و خداروشکر شوهرت درک ...

خاک بر سر بی شعور شوهر اون خانوم. شوهر من آدم خوبیه ولی واقعا بلد نیست این چیزارو. البته در مورد زناشون بلد نیستن. در مورد بچه و مادرشون بلدن.

واقعا منم خیلی نازشو میکشم. تازه ناراحت شده که چرا اینجوری بهش میگم. روشو کرد اون ور و شروع کرد به ک ...

اره  مث منی عزیزم . ولش کن .کی میخاسته به اونا یاد بده نازکشیدنو . خداییش اگ یکدفه یکم ناز بکشن یکم درک کنن بغل کنن همون لحظه دردمون خوب میشه که هیچ تا چندروزم حالمون خوبه .ولی حیف ک ازین خبرانیس .

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
بنظرم خودتو ناراحت نکن منم چندین دفه گفتم دیدم نه بابا حالیش نیس ول کردم دیگه .کاریم میشم نمیگم تا خ ...

چاره ای نیست. باید همین کارو کرد. باید خودمون برای خودمون همه چی باشیم. نباید رو هیچ کس حساب کنیم. ولی باور کن همینارو که دارم الان میگم اشکام جاری شده.