هر دفعه که من از مشکلات جسمی ام به خاطر بارداری می نالم (اونم نه خیلی زیاد، چون بارداری نسبتاً راحتی دارم)، مثلا میگم خوب نخوابیدم یا نفسم تنگه یا ... همسرم با بی تفاوتی میگه چیزی نمونده که دیگه. من دوست دارم باهام بیشتر همدردی کنه. مثلاً نازم کنه، بوسم کنه و بگه درکم میکنه. ولی اون مثل همیشه که بیماری ها و دردهای منو زیاد جدی نمیگیره اینبارم همیشه سریع رفع و رجوع میکنه. دیروز بهش گفتم تو هیچ وقت دردهای منو جدی نمگیری برگشته میگه باشه از این به بعد گفتی فلان جاییم درد میکنه میگم سرطان ریه داری تا جدی گرفته باشمت ... خیلی خیلی دلم شکست. واقعا انقدر سخته نیازهای عاطفی یه زن رو با چهارتا جمله محبت آمیز پاسخ بدن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا اگه پسرم سرفه کنه یا بالا بیاره صد بار زنگ میزنه می پرسه
💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
بنظرم خودتو ناراحت نکن منم چندین دفه گفتم دیدم نه بابا حالیش نیس ول کردم دیگه .کاریم میشم نمیگم تا خ ...
چاره ای نیست. باید همین کارو کرد. باید خودمون برای خودمون همه چی باشیم. نباید رو هیچ کس حساب کنیم. ولی باور کن همینارو که دارم الان میگم اشکام جاری شده.