2777
2789

و دکترقرص های متفورمین و لترزول کلومیفن بهش داده باشه 

نتیجه اش چیشد باردار شدید؟؟؟؟

پرتقال شیرین من بیا تو دل مامان عزیزم    

من تنبلی تخمدان دارم متفورمین مصرف میکنم ولی من مجردم ولی دکتر اگه ازدواج کردی وبامتفورمین باردار شدی توی دوران بارداری باید متفورمین راقطع کنی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو هاتو بخور - پیاده روی هم بکن اگر اضاف وزن داری - خرما هم بخور - پیاز درمانی هم بکن (پیاز قرمزو قاچ کن بریز تو اب بزار رو گاز بجوشه بعد پیازو درار ان اب جوشرو بخور ) - عسل درمانیم بکن برای رفع عفونت حتی اگر داری یا نداری (یکم عسل تزریق کن واژنت با سرنگ و بعد نوار بهداشتی بزار و عصرو ۱ ساعت بخواب باهاش) .
به شوهرتم عرق کاسنی و شیر موز اینا بده تا ۱-۲ ماه دیگه باردار میشی 

دارو هاتو بخور - پیاده روی هم بکن اگر اضاف وزن داری - خرما هم بخور - پیاز درمانی هم بکن (پیاز قرمزو ...

پیاز درمانی به خاطر بوی بد پیاز نمیتونم

دارو هاتو بخور - پیاده روی هم بکن اگر اضاف وزن داری - خرما هم بخور - پیاز درمانی هم بکن (پیاز قرمزو ...

پیاز اصلا خوب نیست پرولاکتین خون رو می بره بالا مانع بارداری میشه بعدشم پیاز باید زرد باشه 😎

کاش این روزا تموم بشه.... من pegaسابقم 
اگه تو بگی ی ذره بو بده ! اصلا اون اب جوشه بو نمیده ابدا ، امتحان کن ، معجزه میکنه ، بخاطر خودت و هم ...

خداکنه من همیشه به خاطر بوی بدش این راهو امتحان نکردم ولی شنیدم خیلی تعریف میکنن

چند دوره خوردی

من ای وی اف هم کردم ولی بی نتیجه... ولی دوستان آمپول آزاد سازی تخمک می زنن بعد بیست چهار ساعت نزدیکی دارن خیلی نتیجه گرفتن به قول دوست نی نی سایتی این آمپول معجزه می کنه 

کاش این روزا تموم بشه.... من pegaسابقم