2777
2789
بچه ها سلام ببخشید من نیاز به همفکری شما دوستان دارم .امسال سال خرگوشه دوست دارم سال نو برای دخترم لباس خرگوشی بدوزم.کمی خیاطی یاد دارم اما نمیدونم چطور بدوزم مدل هم ندارم..وایده برای هفت سین هم میخوام..وکارت تبریک عید وتقویم سال90 که میخوام عکس دخترم و روش بندازم خلاصه دردسرتون ندم از خانمهای هنرمند تقاضا دارم هر چی که یاد دارن و به ما هم یاد بدن..ایده جالب هر چی که باشه..مرسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با لباس محلی مخالفم.دیگه همه عکسا پر شده با لباس محلی.آخه بچه یک ساله که با لباس محلی شاد نمیشه بعد برای شب یلدا با مزست ولی برا عید بچه باید شاد باشه.من خودم عمو نوروز دارم برا هفت سینم و اینکه رو صورت بچم گریم خرگوشی میکنم تل هم دارم و خوب یه سری عکس هم دارم که برا هفت سین آتلیه آماده کردم برات میذارم خواستی درست کن.
اینستاگرام sara.tolouie
این ساک خرگوشیهای من . میتونیم تاج درست کنیم واسه نی نی ها شکل خرگوش باشه وقتی کنار 7 سین نشستن عکس بگیریم با تاج خرگوشی
آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز
نه تو می مانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این آبادی
به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ....غصه هم میگذرد ...آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند ، به تن لحظه خود جامه اندوه نپوشان هرگز