2777
2789
عنوان

تروخدا بياين دارم دق ميكنم

261 بازدید | 15 پست

پسرم چندباره صبحا از خواب بلند ميشه ميگه سرن درد ميكنه 

سه سالشه

نكنه خدايي نكرده چيزي باشه

تروخدا كسي ميدونه؟

دارم خفه ميشم از بغض

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي از اشناها بچش هي سر درد داشته بعدا ميبرم دكتر ميفهم يه مشكلي داشته ميترسم زبونم لال چيزي باشه همش اون تو ذهنمه دارم ديوونه ميشم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...

نه عزیزم نترس از گرماست.بیشتر آب بخوره خاک شیر هندوانه بخوره. شربت عسل با لیمو ترش بخوره.بهتر میشه.بازی میکنه گرمش میشه یادش نیره آب بخوره.و ببرش دکتر یه چکاپ میده خیالت راحت میشه.اگه هنوز مکمل استفاده میکنه ادامه بده چیزی نیست.

يكي از اشناها بچش هي سر درد داشته بعدا ميبرم دكتر ميفهم يه مشكلي داشته ميترسم زبونم لال چيزي باشه هم ...

طوریش نیس خیالت راحت.منم مث شما هستم.تا بچه هام یه دردی میگیرن با بقیه مقایسه میکنم هی استرس میگیرم بعدش میفهمم الکی بوده