2777
2789
عنوان

با شیاف امکان موندن جنین هست ؟

143 بازدید | 16 پست

6 هفته ام کامل بود دو روزه لک قهوه ای میبینم ...سونو دادم خوب بود شیاف داده ولی خیلی ناراحتم ..واقعا خطر سقطش زیاده؟

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

استراحت کن وشیافتو مصرف کن.چیزی نیست عزیزم استرسم از خودت دورکن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عزیزم من یکی از فامیلای نزدیکم احتمال سقط جنین داشت تا یه مدت شیاف استفاده میکرد الان کوچولوش می‌ره کلاس اول😍 قبلا سقط داشت

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
نه عزیزم منم همون موقع ها لکه بینی داشتم ده روز شیاف پروژسترون گذاشتم خوب شد خدا رو شکر

شما توی رحم گذاشتین ؟ به من گفت فرقی نداره ..واقعا نمیدونم چجوری بزارم خیلی استفاده اش برام سخته خودمم چاقم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

آره عزیزم بد به دلت راه نده😊

انشالله که بسلامت میپپپره تو بغلت😚

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
شما توی رحم گذاشتین ؟ به من گفت فرقی نداره ..واقعا نمیدونم چجوری بزارم خیلی استفاده اش برام سخته خود ...

منظورت واژینال هست ؟! نه عزیزم مقعدی میگن جذبش بهتره و کلا واژینال هم دفعش بیشتره هم احتمال عفونت رو بالا میبره ، منم متنفر بودم از استفاده اش شوهرم هی می خندید میگفت از چیزی که بدت میاد سرت اومده ، فک کردی الکی میگن بهشت زیر پای مادران است !!! 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

منم این مشکلو داشتم...نزدیک 10 روز شیاف استفاده کردم و استراحت مطلق.خوب شد.تازه به من گفت قلبم نداره بیا کورتاژ کن پوچه...ولی تو  روحشون.اصلا توجه نکن. الان خدا رو شکر  نینیم هم قلب داره .هم دیگه  تا الان که هفته 17 هستم .لکه ندیدم. شما هم اصلا نگران نباش کلا بعضی دکترا خیلی الکی جو میدن.توکل به خدا