2777
2789
عنوان

دو روز مونده به‌زایمانم

1610 بازدید | 29 پست

سلام به همه خانوم‌خوشگلا ومهــــربونا

دوروزدیگه قراره سزارین بشم

بشدت رعشه وترس افتاده به‌جونم،واقعاااا ذهنم درگیره

چیکارکنم‌😢 روح‌وروانم بهم‌ریخته

اگه پیشنهادی،حـــرفی،راه‌حلی دارید برای مقابله با ترسم ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جونم عزیزم بچه اولته؟نترس اینقدر حس مادرشدن شیرینه که وقتی بری همه ترسهات از بین میره منم خیلی میترسیدم کابوس میدیدم اما وقتی کیسه ابم پاره شد رفتم کلا گیج و منگ بودم فقط با خودم میگفتم وای ینی دارم مادرمیشم وای ینی چن لحظه بعد قراره بچمو ببینم

محتاجم به دعا

وااای مبارکه.شمابه اون لحظه اش فکرکن که چشماتووامیکنی یه چشم نازوخوشکل بااون لبای گشنش داره نیگات میکنه.وااای خداجون ممنونتم.خیییلی لحظه ی قشنگیه.دعاکن واسه اونایییکه منتظرهمچین لحظاتی ان

سزارين خيلي خيلي راحته فقط از الان ملين بخور شكمت خوب كار كنه شكم بندم حتما بگير استفاده كن بهتري ...

شکم، بندحتما میگیرم،شنیدم ازبیمارستان میدن،اگه ندادن ازبیرون میخرم

ازامپول بی‌حسیش وبیمارستان بشدت میترسم

به بغل کردن نی نی فک کن همه چی یادت میره.برو لباساشو نگاه کن دعا میکنی این دوروز زودی بگذره

همه میگفتن روزای اخر انقد بهت سخت میگذره ک، دعامیکنی زایمان کنی،من انقد ماشالله okام، میگم خیـــــــلی9ماه زودگذشت

شکم، بندحتما میگیرم،شنیدم ازبیمارستان میدن،اگه ندادن ازبیرون میخرم ازامپول بی‌حسیش وبیمارستان بشدت ...

بي حسي عاليه بعدشم درد نخواهي داش

فقط بعد عمل خيلي خيلي زياد مايعات بخور و جيش كن من نخوردم يك هفته پاهام باد كرده بود اندازه هندونه

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي