2777
2789
عنوان

زخم بستر

1235 بازدید | 21 پست

سلام دوستان  مامان بزرگ من چند وقته زخم بستر گرفته پیش هر دکتری میریم نمیتونه درمانش کنه اگه دکتر خوبی سراغ دارین میشه معرفی کنین خیلی داره اذیت میشه

منم بابا بزرگم زخم بستر داشت   بیشتر  راه میبردیم موقع بیرون امدن از حمام   تشت رو اب ولرم میکردیم ونمک دریا   رو توش حل می کردیم  و             ارام ارام ماساژ میدادیم 

با خدا باش و پادشاهی کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیشنهاد میدم بهت کسی رو میشناختم تو امریکا گفت یاد گرفته بمن هم یاد داد

چرک خشکن شربتش رو

بذار یه کنار که تکون نخوره بعد اروم درش رو باز کن و اب روش رو بریز دور. بعد از اون مواد تهش بریزید روی زخمش و با سشوار خشکش کنید .داغ نشه بدنش بسوز و بعد ۲۴ ساعت با رسم شستشو بشورید و دوباره با سشوار خشک کنید و دوباره از شربت بریزید روی زخمش و خشکش کنید

بعد به خوارکشم خیلی برسید تا زود گوشت بگیره بدنش

الهی خدا صبر  و تاقت بده به همهگی تون  که دور برش کمک میکنید والهی  خوب  بشه   بنده  خدا        من که دیدم   بابا  بزرگم  می دونم   چه حالی  داره    و شما   چی  بهتون  می گذره             تشک   ارزن  هم  شنیدم خوبه  روش بخوابه  کمتر  زخم  می گیره

با خدا باش و پادشاهی کن.

عزیزم به نظرم اصلا درمان خونگی انجام نده واقعا خطرناکه. بهترین کار مشاوره رایگان گرفتن از متخصصه. من واسه مادرم رفتم کلینیک زخم تلما و رایگان اول بهم مشاوره دادن و قانع شدم و بعد ۲ ماه زخمش که خیلی بد بود کامل خوب شد 

عزیزم به نظرم اصلا درمان خونگی انجام نده واقعا خطرناکه. بهترین کار مشاوره رایگان گرفتن از متخصصه. من ...

کلینیک تلما ک حرف ندارن عالی هستن توی این زمینه. منم با دمعرفی دوستان رفتم کلینیک تلما و الان چن ساله ک پدرشوهرم برای درمان میبریم انجا خیلی خوب شده حالش و برنامه رژیم غذای بهش دادند هم دیابت کنترل میشه هم میتونه چیزای ک دوستداره رو بخوره

کلینیک زخم پلاس هم خیلی کادر باتجربه ای داره تازه توی این شرایط کرونا تماس بگیرین برای درمان ب خونتون هم میان و تمامی وسایلی ک استفاده میکنن جلو خودتون ضدعفونی استریل میکنن

09128394922