2777
2789
عنوان

خیلی مهمه ها رااهنمایی کنید😢

240 بازدید | 23 پست

سلام. چند بار اینو پرسیدم ولی بازم اومدم شاید یکی بدونه من خال تو چشمم دارم تو رو خدا اگه شما هم دارید یا کسی میشناسید عمل کرده بگید نتیجش چطور بوده پیش کی عمل کرده دکتر چشم پزشک خوب تو اصفهان معرفی کنید. اگه تهرانم کسی رو میشناسید عمل کرده بگید ولی اصفهان بهتره

یکی رو من میشناسم چشاش لوچ بودن ماه رمضون دکتر رزمجو اصفهان عملش کرد عالی شده

عمرا فکر نمیکردم اینقد خوب بشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم منظورت ناخنک باشه,اگه اونه در مراحل ابتدایی با قطره خوب میشه.

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
وقتی کسی بخونه و جواب نده یعنی اطلاعاتی نداره راجبش

به امضات حسودیم شد

الهی خوشبخت ترازین باشی هرروز😚

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
من خالم توچشمش یه خال ریز سیاه داره.ولی هیچوقت به عمل کردنش فکر نکرده. انشاالله شمام هر چی میخواین ...

خوب اگه کوچیکه حتما معلوم نیس زیاد  ولی مال من بزرگه معلومه. مرسی عزیزم