2777
2789
عنوان

کیا مثل من حسشون قوی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حستون در مورد من چی میگه؟ 

من بتید طرفم رو ببینم اینجوری نمیتونم بگم ولی لحظه اول حس میکنم باهاش خوبم یا چه ضربه لی در آینده میزنه بهم

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو
تلقینی در کار نیست حتی اتفاق دو روز بعد رو من حس کردم ....و گفتم به حانواده باورشان نشد و دوروز بعد ...

بنظر من هست  اینم چیز بدی نیست ک شما بعد ی اتفاقی ب خودت گفتی ک من حسم خوبه و میتونم مساعلو حس کنم و این اتفاقم افتاده دیگ منظورم همینه

پس درک میکنی یه اتفاق خدایی نکرده بد میخواد بیفته چه حال و روزی میشی.....بدترین زمان عمرم اون موقع ه ...

اره دقیقا حتی بیشتر وقتا خوابشم میبینم خوابامم درسته😥

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

من دو سه سال پيش براي اولين بار باردار شدم، همش تو سرم صداي جيغ هاي خودم رو از خيلي دور ميشنيدم و كلا دل اشوب بودم، دو سه هفته بعد بچه ام سقط شد  و من از ناراحتي داشتم ديوونه ميشدم، اون صداهارو هم ديگه هيچوقت نشنيدم

هميشه فكر ميكنم انگار يه چيزي درونم ميدونست كه اون بچه رو از دست ميدم

من دو سه سال پيش براي اولين بار باردار شدم، همش تو سرم صداي جيغ هاي خودم رو از خيلي دور ميشنيدم و كل ...

خیلی حس بدی هست نه؟مخصوصا اتفاق های بددددد

من خواب نمیبینم رویای صادقانه هست

من ایندمو تو خواب میبینم برای خیلیا عجیبه😊

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
من ایندمو تو خواب میبینم برای خیلیا عجیبه😊

خخخ من به کلی ایندر و اوندر زدم 

من خواب نمیرم بیدارم ولی چشام میبندم و اون صحنه خوب یا بد میاد جلو چشم بعضی مواقع به هر کسفتم گفت رویای صادقانه داری

خخخ من به کلی ایندر و اوندر زدم  من خواب نمیرم بیدارم ولی چشام میبندم و اون صحنه خوب یا بد میا ...

اولین باره یکی مثل خودم میبینم منم اینطوری میشم یه وقتا😂😂