2777
2789

سلام دوستان من ماه اول اقدام هستم از روز 19 سیکل تا سه روز لکه بینی داشتم ۲۱ سیکل هم تا دیروز حالت تهوع و سرگیجه دل درد و کمر درد هم داشتم و فوق العاده احساس خستگی میکنم

امروز ۲۴ سیکل هستم از دیروز تا حالا علایمم کم شده و نه حالت تهوع نه سرگیجه هیچی ندارم به نظرتون اینا میتونه علایم بارداری باشه یا کاذبه؟  تجربتون چی بوده؟  

من نمیدونستم باردارم ولی از بوی خیار شور حالم بهم میخورد

یه حرفایی گوشه دل آدم هست   که مثل پنگولای ببر چنگ میزنه به دل آدم   آدم خیلی دوست داره یکی باشه بشینه کنارت وتوهم هی بگی وبگی وبگی😢 ولی حیف یا یکی اینقدر دوسته که خیلی ناراحت میشه وتو نمیتونی بهش بگی😢یکی هم که رازدار نیست وفاش میشه😢یکی دیگه هم که دشمنه وشاد میشه😢اون یکی هم گوش میده وجمع میکنه تا ی روزی تیرش کنه به طرفت😭😭😭😭😭😭حالا این حرفان که هی باید چنگت بزنن وتوهم هی زبونتا گاز بگیری تا کسی متوجه دردت نشه وحتی باید بلند بلندبخندی!!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه ندارم ولی تاجایی ک میدونم اینا همه علائم باداریه.برو ازمایش

راضیم ب رضای خودت.🙌                                             میشه براحاجت رواییم ی صوات مهمونم کنین.ممنونم ❤❤❤

کمردرد داشتم ودل درد انگار موقعی ک میخای پری بشی خیلیم خوابم میومد یه جور غیر عادی نیاز ب خواب داشتم انگار در طول روز همش قرص خواب اور خورده بودم

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید