2777
2789
عنوان

سقط مکرر

91 بازدید | 14 پست

سلام من نمیدونم الان سقط من از نوع مکرر هستش یا نه اگه کسی میدونه بگه ممنون

یه بار ۶ سال پیش تو ۴ ، ۵ هفته سقط شد

یه بارم الان بازم تو ۴، ۵ هفته 

میخوام برم دکتر باید برای ناباروری و سقط برم یا نه یه دکتر خوب معمولی کفایت میکنه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینم بگم که ۶ سال پیش ناخواسته بود و بعدشم دیگه اقدام نکرده بودم همین دو سه ماه تازه اقدام کردم که بازم این طوری شد حالا هر کی اسم یه دکتر میگه قاطی کردم حسابی نمیتونم انتخاب کنم

ببین عزیزم‌دکتر خوب برو من خودمم دو لار سقط داشتم هفته های پایین رفتم دکتر قوامی و طرازی بررسی کردن یه فاکتوری تو خونم بالا لود که باید تو لارداری سرم بزنم و قرص بخورم

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
اسم داروهاتو میشه بگی لطفا

سرم ای وی ای جی میزنم با قرص پردنیزون 

ولی اندازه دارو برای هرکی متفاوته

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
پس مشکلت مربوط به سیستم ایمنی بدنته  بیماری های اتو ایمیون

اره عزیزم مال من ایمنی بدنمه اگه تهرانی دکتر رزاقی هم واسه سقط پیشش میرن ولی یه ماه طول میکشه وقت بده

اره عزیزم مال من ایمنی بدنمه اگه تهرانی دکتر رزاقی هم واسه سقط پیشش میرن ولی یه ماه طول میکشه وقت بد ...

یه سوال داشتم ازت بیماری اتوایمیمون دیگه ای داری؟

من آخه کم کاری تیروئیدم از نوع اتوایمیمونه

یه سوال داشتم ازت بیماری اتوایمیمون دیگه ای داری؟ من آخه کم کاری تیروئیدم از نوع اتوایمیمونه

نه عزیزم هیچی

اره عزیزم مال من ایمنی بدنمه اگه تهرانی دکتر رزاقی هم واسه سقط پیشش میرن ولی یه ماه طول میکشه وقت بد ...

سلام عزیزم منم سقط داشتم میشه آزمایش هایی که واسه سقط دادی واسم بفرستی عکسشو خدا حیرت بده